Ο όρος για Χατσερίντι που τον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ

Ο όρος για Χατσερίντι που τον τελειώνει από τον ΠΑΟΚ

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ουκρανού μετά το τέλος της φετινής σεζόν και μάλιστα χωρίς να πληρώσει τίποτα!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο (1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο!) του Εβγέν Χατσερίντι τον Ιανουάριο, αλλά δεν τα κατάφερε. Στον Ουκρανό αμυντικό (που δεν προσέφερε σε καμία περίπτωση όσα θα ήθελε και όσα περίμενε ο Δικέφαλος από αυτόν) δόθηκε εντολή να βρει ομάδα, αλλά τελικά έμεινε στην Τούμπα.

Ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο Δικέφαλος θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ουκρανού μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Η τελευταία ελπίδα για να αποχωρήσει άμεσα είναι να μετακινηθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου σε άλλη ομάδα, σε χώρες όπου η μεταγραφική περίοδος παραμένει ακόμη ανοιχτή.

Αλλιώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και μάλιστα χωρίς να πληρώσει τίποτα!

Μπορεί ο Ουκρανός στόπερ να είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά σε αυτό υπάρχει ένας όρος, σύμφωνα με τον οποίο, εάν δεν συμπληρώσει το 70% των συμμετοχών στα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τότε το συμβόλαιο μπορεί να σπάσει από την πλευρά του Δικέφαλου, χωρίς να χρειαστεί να καταβληθεί αποζημίωση!

Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει παίξει 48 ματς και ο Χατσερίντι είχε συμμετοχή σε μόλις 11 παιχνίδια, δηλαδή ούτε στο 25%. Οπότε είναι σίγουρο ότι ο Δικέφαλος το καλοκαίρι μπορεί να σπάσει στο συμβόλαιό του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει αποζημίωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ