«Τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχήσει παντού»

«Τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα κυριαρχήσει παντού»

Ο Αντώνης Μαυρέας είναι αισιόδοξος για το παρόν αλλά και για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Ο Αντώνη Μαυρέα μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τον ΠΑΟΚ και αποθέωσε την ομάδα, τον Λουτσέσκου και τη διοίκηση για την εντυπωσιακή φετινή σεζόν. Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι τα επόμενα 5-10 χρόνια ο Δικέφαλος θα κυριαρχήσει παντού!

Αρχικά είπε: «Είχα την τύχη και τη χαρά να βρεθώ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Όλος ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Δυο χρόνια βλέπουμε μια αξιόλογη ομάδα, ποιοτική, να παίζει τρομερό ποδόσφαιρο και να έχει φοβερή οργάνωση. Τα λέω όλα αυτά και συγκινούμε. Είναι δώρο Θεού που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Μετά από τόσα χρόνια σκλαβιάς, τα έχει βάλει με όλους κι όλα και βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, που αλησμονούμε εδώ και 34χρόνια. Είμαστε στο +9 από τον Ολυμπιακό, ενώ θα έπρεπε να ήμασταν στο +11 και δίνουμε το καλύτερο μήνυμα σε κάποιους που λένε ακόμα και τώρα ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είμαστε χρόνια στο ποδόσφαιρο και γνωρίζουμε από καταστάσεις. Όλα είναι θέμα διοίκησης. Για να βγάλει η ομάδα αυτή την εικόνα στο γήπεδο σημαίνει ότι όλοι δουλεύουν ρολόι και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Η διοίκηση κράτησε τον προπονητή, διατήρησε τον κορμό πέρα από τις προσθήκες που ήρθαν και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο Λουτσέσκου που έχει ακούσει τα μύρια όσα έχει τη δική του σφραγίδα. Αυτό ονειρευόταν ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Όποιος και να παίζει δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Υπάρχουν τέλεια αποδυτήρια. Τα παιδιά που μένουν στον πάγκο θα μπορούσε άνετα να βγουν στην τετράδα του Πρωταθλήματος. Βλέπω μια μεγάλη υγεία ηλικιακά.

Είδα το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Κ-19 και ήταν σα να έβλεπα το ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη. Επειδή έζησα τα πέτρινα χρόνια ο κόσμος ποτέ δεν έπαψε να μην αγαπάει την ομάδα. Το ποδόσφαιρο θέλει και χρήματα και γνώση κάτι που δεν είχαμε τότε. Δυστυχώς είχαμε όμως το παρακράτος. Ο κόσμος κάθε χρόνο δεν το έβαζε κάτω και ήταν περισσότερος. Το μόνο που έλειπε από τον ΠΑΟΚ ήταν οι τίτλοι. Έφτασε ο καιρός όπου τα επόμενα 5-10 χρόνια θα κυριαρχήσουμε παντού. Θα ζήσουμε τρομερές στιγμές και με το καινούργιο γήπεδο. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τον φετινό ΠΑΟΚ. Έφτασε η στιγμή μετά το μπούλινγκ που ένιωσα να φωνάζω εδώ που είμαι ΠΑΟΚ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ