Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ήταν οι νικητές της δεύτερης ημέρας της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Ας δούμε πως άλλαξε η βαθμολογία μετά τα σημερινά (3/3) ματς.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ΟΦΗ και Λάρισα κόλλησαν στο 0-0 σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της μάχης του υποβιβασμού, την ώρα που και ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε, έμεινε στο 1-1 κόντρα στην… άνετη Λαμία. Η άλλη ομάδα που εμπλέκεται στην εν λόγω μάχη, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε αέρα με τη νίκη (3-0) επί του Παναιτωλικού και πήρε βαθιά ανάσα.

Ο Ατρόμητος από την άλλη επικράτησε με 3-0 του Πανιώνιου και εκμεταλλευόμενος την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη, πέρασε 3ος στη βαθμολογία προσπερνώντας την ένωση στην ισοβαθμία.

Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ με γρήγορα γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων, πέρασε από το ΟΑΚΑ νικώντας τον Παναθηναϊκό με 2-0 και φτάνοντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο (4/3) και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Ριζούπολης κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Ας δούμε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague με μοναδική εκκρεμότητα το αυριανό ματς του Ολυμπιακού:

 

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

***Η ΑΕΚ έχει δεχτεί ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών, από τα επεισόδια στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ