Μακέντα: «Να δείξουμε ότι έχουμε… καρύδια» (pic)

Μακέντα: «Να δείξουμε ότι έχουμε… καρύδια» (pic)

Το μήνυμα του Ιταλού επιθετικού του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.  

Η καλή πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο, είναι η αιτία για την κριτική που ασκείται τόσο σε ορισμένους παίκτες, όσο και στην ομάδα συνολικά.

Γι’ αυτό ο Φεντερίκο Μακέντα, με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Ο Ιταλός επιθετικός χαρακτηριστικά έγραψε: «Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από τα να αποδεικνύεις στους ανθρώπους ότι κάνουν λάθος στο ποδόσφαιρο και το Σάββατο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι αυτή ομάδα έχει καρύδια και ότι θα παλέψουμε ως το τέλος. Πάμε!».

Στο μήνυμα του Ιταλού ο Μπουζούκης πέρασε μία γροθιά, ενώ ο Μουνιέ ανέφερε: «Πάμε παιδιά». Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη θέληση για νίκη στο ντέρμπι με την Ένωση και θα φανεί αν μπορεί το «τριφύλλι» να κάνει επανεκκίνηση.

Δείτε την ανάρτηση του Μακέντα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

There’s not a better feeling than proving people wrong in football and Saturday we have the chance to show that this team got balls and will fight till the end! Pame ☘️ #onlypao #workbeforeglory #panathinaikos #wearepanathinakos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDERICO MACHEDA (@federicomachedaofficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ