Τασουλής: «Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει ζωή σε όλη την πόλη»

Τασουλής: «Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει ζωή σε όλη την πόλη»

Ο Χρήστος Τασουλής κάλεσε τον κόσμο του Αστέρα να δώσει το παρών στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Ο Χρήστος Τασουλής έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Αστέρα Τρίπολης για τον «τελικό» με τον Πανιώνιο, τονίζοντας το πόσο ευεργετική είναι η παρουσία του συλλόγου στην πόλη, αλλά και δίπλα στην ομάδα.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα μέσο για να κερδίσουμε την ένταξη των προσφύγων στην κοινωνία μας και φυσικά να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον αθλητισμό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ και μέσω του More Than Football έχει στραφεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Εχει εξελιχτεί σ’ έναν οργανισμό που σημαίνει πολλά παραπάνω από μια απλή ομάδα που την ενδιαφέρει μόνο να νικάει μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Χρήστος Τασουλής στο arcadiasports.gr και συνεχίζει τονίζοντας τη σημασία του ματς με τον Πανιώνιο:

«Είναι ένα ματς που μας εξασφαλίζει την κατηγορία μας, δεν θα μας δώσει απλά τρεις βαθμούς. Όλοι πρέπει να καταλάβουν πως ο ΑΣΤΕΡΑΣ πρέπει να είναι στη Super League.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό…

Υπάρχει πολύς κόσμος που ζει απ’ αυτήν την ομάδα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίνει ζωή στην πόλη αυτή η ομάδα.

Επίσης, αρκετές οικογένειες στην πόλη έχουν ένα πολύ σημαντικό εισόδημα από τα ενοίκια που πληρώνει η ΠΑΕ για την κάλυψη σπιτιών τόσο της πρώτης ομάδας όσο και τον Ακαδημιών. Φανταστείτε αυτές τις οικογένειες να μην έχουν αυτό το έσοδο. Τα ξενοδοχεία που έρχονται οι ομάδες για να μας αντιμετωπίσουν επίσης γεμίζουν τα ταμεία τους, στα εστιατόρια της πόλης που τρώνε οι παίκτες ανεβαίνουν οι τζίροι. Οι περισσότεροι που δουλεύουν στην ομάδα είναι ντόπιοι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μιλάμε για έναν οργανισμό που δίνει ψωμί και ζωή σε μια ολόκληρη πόλη. Και ‘γω έχω καταγωγή από ‘δω αλλά σήμερα είμαι αύριο δεν είμαι. Ξέρετε, αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πρέπει να πρωταγωνιστεί όμως.

Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα και να έρθει να μας στηρίξει με όλη του τη δύναμη. Μακάρι το «Κολοκοτρώνης» να γεμίσει.

Θα ήθελα, προσωπικά, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που με στήριξαν και με πίστεψαν. Προέκυψε τραυματισμός στον τραυματισμό και άπαντες ήταν εκεί για μένα. Να ξέρουν όλοι – κι ο κόσμος – ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ