Τι λέει ο Μολέντο για την πρόταση του Ολυμπιακού

Τι λέει ο Μολέντο για την πρόταση του Ολυμπιακού

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ μίλησε στην πατρίδα του για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού – Ο ρόλος - κλειδί του μάνατζέρ του και τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη «χώρα του καφέ».

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού. Όπως σας είχε αποκαλύψει το «10» στις 26 Απριλίου, ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» τραπέζι είναι αυτό του πολύπειρου Ζερεμί Ματιέ. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό, καθώς στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκεται πάντα και εκείνο του πρώην σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέντο. Χαρακτηριστικό ήταν το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του «10», το οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Στην άκρη του μυαλού του Πέδρο Μαρτίνς υπάρχει πάντα και ο Μολέντο. Οι Πειραιώτες δεν τον έχουν ξεχάσει τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν είναι και εύκολο να μπορέσουν πλέον να τον αποκτήσουν».

Το όνομα του Λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό και στους ανθρώπους του συλλόγου. Η περίπτωσή του, ωστόσο, όπως διαβάσατε δεν είναι εύκολη, καθώς ο 31χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, παρά τις όποιες δυσκολίες, είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεσή του.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Βραζιλία, τα οποία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός προσέφερε 2 εκατομμύρια ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέντο, όμως η διοίκηση του συλλόγου από το Πόρτο Αλέγκρε είπε «όχι». Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Μολέντο με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του σχολίασε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Για την πρόταση του Ολυμπιακού ενημερώθηκα από το διαδίκτυο. Δεν έχει έρθει κάτι σε μένα. Αυτά είναι θέματα που ασχολείται αποκλειστικά ο ατζέντης μου, Γκιλμάρ Βελόζ. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Ιντερ και στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος εδώ».

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ μπορεί ουσιαστικά να είπε ότι ακόμα δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του από τον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια κρύβεται στη φράση «Αυτά είναι θέματα που ασχολείται αποκλειστικά ο ατζέντης μου, Zιλμάρ Βελόζ». Ο μάνατζέρ του είναι αυτός κινεί τα νήματα στις υποθέσεις, με τον έμπειρο αμυντικό να τον εμπιστεύεται τυφλά.

Ο Μολέντο, όπως είχε γίνει γνωστό και από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εκπρόσωπό του, ο οποίος ουσιαστικά παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις για την καριέρα του Βραζιλιάνου αμυντικό. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός έχει περίοπτη θέση στη λίστα του τον 31χρονο άσο, αλλά επίσης είναι δεδομένο ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Όπως προαναφέραμε, ο Μολέντο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021, ενώ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του. Φέτος, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί και στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα και έχει απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ σε 741 λεπτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ