Οι δύο προτάσεις για φορ και η ανακοίνωση για Σα

Οι δύο προτάσεις για φορ και η ανακοίνωση για Σα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει στα υπόψιν δύο περιπτώσεις επιθετικών, με μεγάλη εμπειρία από Ευρώπη. Οι επαφές του Μαρτίνς στην Πορτογαλία και η ανακοίνωση για την παραμονή του Σα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην πατρίδα του συνδυάζοντας λίγες μέρες ξεκούρασης με δουλειά, που αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του λιμανιού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση του συλλόγου για τις εξελίξεις στο μεταγραφικό πεδίο. Παράλληλα δέχεται προτάσεις για παίκτες και τσεκάρει τις περιπτώσεις που ο ίδιος θεωρεί ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την ομάδα του λιμανιού.

Είναι γνωστό ότι στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην απόκτηση στόπερ και επιθετικού κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθούμε στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δύο προτάσεις για σέντερ φορ, τις οποίες τσεκάρει ο προπονητής των πειραιωτών.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πρόκειται για δύο παίκτες με πολύ καλή καριέρα στην Ευρώπη, με επιδόσεις στο σκοράρισμα που χαρακτηρίζονται εξαιρετικές και αυτό είναι κάτι που κάνει τον Μαρτίνς να δει με ξεχωριστό ενδιαφέρον και τις δύο περιπτώσεις.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή γνώμη και για τους δύο παίκτες. Τους ξέρει καλά κι αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Ο Μαρτίνς είναι σε διαδικασία αναμονής αυτή την στιγμή γιατί και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο με τις ομάδες των παικτών. Κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται υπομονή για να δουν οι ερυθρόλευκοι τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού άκουσε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα δύο ονόματα και μάλιστα ένας από τους δύο φαίνεται να είναι σε διαδικασία συζητήσεων λύσης του συμβολαίου του με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Αν όντως δρομολογηθεί μια τέτοια εξέλιξη, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την κίνηση τους γιατί πολύ απλά γνωρίζουν ότι τέτοιοι παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Και είναι προφανές ότι ο Μαρτίνς έχει μιλήσει με την διοίκηση των πειραιωτών και για τους δύο παίκτες.

Η ανακοίνωση για τον Ζοσέ Σα         

Εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στο θέμα του Ζοσέ Σα στην διάρκεια της σημερινής μέρας, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι ενδέχεται να προχωρήσουν στην ανακοίνωση για την παραμονή του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

To10.gr σας έχει αποκαλύψει με αναλυτικό ρεπορτάζ την συμφωνία των ερυθρόλευκων με τον Σα για την επέκταση της συνεργασίας τους και όλα δείχνουν ότι οι πειραιώτες θα ανακοινώσουν ίσως και σήμερα, την παραμονή του Πορτογάλου πορτιέρε.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ