«Προσπαθεί να… αρπάξει τον Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

«Προσπαθεί να… αρπάξει τον Εντουάρντο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει μπει σφήνα για την απόκτηση του Εντουάντο που βρίσκεται μια ανάσα από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά να βρει τον αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο που θα αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι. Ένας από τους παίκτες που έχουν τσεκάρει οι ερυθρόλευκοι είναι και ο Εντουάρντο που αγωνίζεται στην Μπελενένσες αλλά ανήκει στην Ιντερνασιονάλ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν και απασχόλησε αρκετές ομάδες από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ, που είχε ρωτήσει για τον παίκτη. Όμως ο Πορτογαλικός Τύπος από χθες είχε δεδομένη τη μεταγραφή του Εντουάρντο στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με τα λιοντάρια να ολοκληρώνουν τη συμφωνία για 3.500.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, το σημερινό πρωτοσέλιδο της έγκυρης Record, μετά το δημοσίευμα για τον Λεονάρντο Κούτρη και την Μπενφίκα, κάνει νέα αναφορά στον Ολυμπιακό. Η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει ότι οι ερυθρόλευκοι έχει μπει σφήνα την τελευταία στιγμή και για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη Σπόρτινγκ.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία της Σπόρτινγκ με την Ιντερνασιονάλ που πάει να τη χαλάσει ο Ολυμπιακός και να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Εντουάρντο, κλείνοντας μια μεγάλη μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ