Αποθέωσε Σεμέδο, Σα και Ποντένσε ο Μαρτίνς

Αποθέωσε Σεμέδο, Σα και Ποντένσε ο Μαρτίνς

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους τρεις Πορτογάλους ο 49χρονος τεχνικός.

Αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Πέδρο Μαρτίνς για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοσέ Σα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «O Jogo», ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στους τρεις συμπατριώτες του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας και με το παραπάνω τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα, 0 53χρονος στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Σεμέδο, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες και τις κλήσεις των Ποντένσε και Σα στην Εθνική ομάδα της χώρας τους.

«Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς σε ερώτηση για τον Ρούμπεν Σεμέδο και πρόσθεσε:

«Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι».

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να σχολιάσει τις κλήσεις των Ποντένσε και Σα στην εθνική ομάδας της Πορτογαλίας: «Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα.

Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Τέλος, αναφορικά με τον όμιλο των Πειραιωτών στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες (σ.σ. Μπάγερν και Τότεναμ), αλλά στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ