Το δώρο του Ναμπί στον φίλαθλο που τον «βοήθησε» να σκοράρει με Πλατανιά

Το δώρο του Ναμπί στον φίλαθλο που τον «βοήθησε» να σκοράρει με Πλατανιά

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δώρισε ένα εισιτήριο διαρκείας στον νεαρό Αντώνη Μπουμάκη, ο οποίος με τον τρόπο του βοήθησε στην παραμονή της ομάδας στην Super League με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στις καθυστερήσεις.

Τετάρτη 22 Μαϊου 2019, γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».  ΟΦΗ – Πλατανιάς 2-2, ενώ απομένουν ελάχιστα δευτερόλεπτα για την λήξη του παιχνιδιού.

Ο Αντίλ Ναμπί ετοιμάζεται να εκτελέσει το φάουλ, ενώ ο ΟΦΗ έχει την τελευταία ευκαιρία να σώσει την κατηγορία απέναντι στην έτερη ομάδα της Κρήτης.

Πριν την εκτέλεση του φάουλ ο τηλεοπτικός φακός «πιάνει» έναν νεαρό φίλαθλο του ΟΦΗ να κάνει τον σταυρό του και να προσεύχεται για τον Αντίλ Ναμπί, προκειμένου να σκοράρει και να δώσει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

Οι προσευχές του Αντώνη Μπουμάκη εισακούστηκαν και ο επιθετικός του ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση από πολύ δύσκολη θέση.

Η ΠΑΕ είχε δεσμευτεί πως θα βρει τον νεαρό και θα του δωρίσει ένα εισιτήριο διαρκείας για την φετινή χρονιά, προκειμένου να απολάυσει από κοντά τις νέες «μάχες» των Κρητικών και φυσικά να φέρει ακόμα περισσότερη τύχη…

Το δώρο το έδωσε ο ίδιος ο Ναμπί, όντας ο πρωταγωνιστής εκείνης της αναμέτρησης, που φυσικά ενημερώθηκε για τις προσευχές του νεαρού.

Δείτε το βίντεο με τον Αντίλ Ναμπί και τον φίλαθλο του ΟΦΗ Αντώνη Μπουμάκη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ