Παναθηναϊκός : Το παλεύει για Μορλάνες

Παναθηναϊκός : Το παλεύει για Μορλάνες

Ο Μανού Μορλάνες είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα θα προσπαθήσει να ντύσει στα πράσινα τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρνουν τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες, οι Ισπανοί. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η έγκυρη «Marca», οι πράσινοι ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή της ισπανικής ομάδας, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Τσάβι Ρόκα.

Η αποκάλυψη της ιστοσελίδας έχει βάση και ο Παναθηναϊκός πράγματι θέλει τον παίκτη, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή. Η Βιγιαρεάλ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, ποντάρει αρκετά πάνω του, αλλά θέλει παράλληλα και μια πιο έμπειρη λύση στον χώρο του κέντρου.

Ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, περιμένουν την ενίσχυση της Βιγιαρεάλ και παράλληλα κοιτάζουν και την αγορά. Οι πράσινοι πάντως δεν τα παρατάνε, αφού σε ενδεχόμενη ενίσχυση στη θέση του θα είναι πιο εύκολο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως to10.gr ανέφερε από νωρίς πιο είναι το… κλειδί της υπόθεσης του Μορλάνες και πως ο Ισπανός θα ντυθεί στα πράσινα, με το τριφύλλι να περιμένει ωστόσο υπομονετικά τις εξελίξεις και τον Τσάβι Ρόκα να μην τα παρατάει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ