Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αραούχο!

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο! Ακόμα και εντός της ημέρας έρχεται στην Αθήνα ο Αργεντινός.

Η μεγάλη επιστροφή, είναι γεγονός! Ο Σέρχιο Αραούχο θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, αφού η ΑΕΚ και η Λας Πάλμας συμφώνησαν στη μεταγραφή του και αναμένονται οι ανακοινώσεις άμεσα!

Ο Αραούχο θα έρθει στην Αθήνα με εξάμηνο δανεισμό από τη Λας Πάλμας, όμως τον Ιούνιο η ΑΕΚ θα είναι υποχρεωμένη να τον αγοράσει με οψιόν αγοράς που ορίζεται στη συμφωνία.

Παρότι οι λεπτομέρειες του deal δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, φαίνεται πως θα προβλεφθεί ρήτρα για την περίπτωση που η ΑΕΚ δεν θα αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός στράικερ είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα ακόμα και σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Αραούχο θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Την πρώτη είχε έρθει τον Ιανουάριο του 2017 με εξάμηνο δανεισμό, ο οποίος ανανεώθηκε μετά από λίγους μήνες για άλλον ένα χρόνο.

Εν τέλει, ο Αραούχο αποχώρησε από την Ένωση το καλοκαίρι του 2018 έχοντας στεφθεί πρωταθλητής, με 60 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 23 γκολ και έχοντας μοιράσει 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ