Aτρόμητος : Τελειώνουν Οριόλ και Ζησόπουλος

Aτρόμητος : Τελειώνουν Οριόλ και Ζησόπουλος

Οι Γιοάν Οριόλ και Γιώργος Ζησόπουλος αναμένεται να αποχωρήσουν σύντομα από τον Ατρόμητο, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι δεν τους υπολογίζει.

Ο Ατρόμητος αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τους Γιοάν Οριόλ και Γιώργος Ζησόπουλος, οι οποίοι δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, ενώ από την άλλη αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί οι Χρήστος Θεοδωράκης και Αντόνιο Πολιντόρο.

Σύμφωνα με το atromitistas.gr, ο Γιώργος Ζησόπουλος έχει ενημερωθεί από το περασμένο καλοκαίρι πως δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι, παρόλα αυτά ο Έλληνας παίκτης ήθελε να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ομάδα του Περιστερίου. Όμως παρά το γεγονός πως προσπάθησε και οι άνθρωποι του Ατρομήτου τον κράτησαν σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του πλέον θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Όσον αφορά τον Γιοάν Οριόλ, αυτός ήρθε με πολλές προδιαγραφές και με πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν έπεισε τον Αυστριακό προπονητή του Ατρομήτου ότι αξίζει, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται και να είναι συνέχεια εκτός αποστολής.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τις δύο συγκεκριμένες υποθέσεις ο Ατρόμητος θα παραχωρήσει δανεικούς τους Θεοδωράκη (τερματοφύλακας) και Πολιντόρο (αμυντικός) έτσι ώστε να πάρουν πιο πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ