Το… παιχνίδι δημοσιευμάτων του Βρύζα για να προσελκύσει νεαρούς

Το… παιχνίδι δημοσιευμάτων του Βρύζα για να προσελκύσει νεαρούς

Πως ο Ζήσης Βρύζας θέλει να πείσει την... πιάτσα ότι οι παίκτες που θα υπογράψουν με το γραφείο του δε θα εγκλωβιστούν λόγω ΠΑΟΚ.

Σε όποιο δημοσιογραφικό σάιτ και αν μπεις τις τελευταίες μέρες, όλο και κάπου θα συναντήσεις την Ίντερ. Οι Μιλανέζοι έχουν ρίξει… δίχτυα στην Ελλάδα. Με τον Γιώργο Βαγιαννίδη τις τελευταίες μέρες να τους απασχολεί πολύ. Και χθες το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθώ κι ενώ μιλούσα με Ιταλία, άνοιξα to10.gr για να δω κάποιο νέο και έπεσε πάλι το μάτι μου στην Ίντερ και σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή.

Είναι έτοιμοι, λέει, οι Ιταλοί να πάρουν από τον ΠΑΟΚ τον Νίκο Μπότη. Έναν 16χρονο τερματοφύλακα, μεγάλο ταλέντο λένε όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται. Ο γεννημένος το 2004 τερματοφύλακας προορίζεται από τους νερατζούρι για την ομάδα Κ-17 αναφέρει το δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας.

Τι κοινό έχουν οι δύο υποθέσεις μεταξύ τους; Τον Ζήση Βρύζα. Ο Βρύζας είναι αυτός που κάνει τις επαφές μεταξύ της πλευράς της Ίντερ και του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο Βρύζας είναι αυτός που… μανατζάρει τον Νίκο Μπότη. Τι θέλει να πετύχει μέσω αυτών των ιστοριών; Να στείλει μήνυμα στην πιάτσα. Και κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστής. Μήνυμα εμπιστοσύνης.

Βλέπει ο νεαρός ποδοσφαιριστής πως ο Μπότης πηγαίνει στην Ίντερ μέσω Βρύζα και σου λέει υπάρχουν οι άκρες που χρειάζομαι. Βέβαια, το αν θα πάει τελικά ο Μπότης και ο κάθε Μπότης στην Ίντερ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Διότι δεν είναι και τόσο πιθανό όσο παρουσιαζόταν στο ιταλικό Μέσο. Μάλλον… καρφωτό πήγε, ως μια είδηση που θα τραβήξει την προσοχή.

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει το γραφείο του Ζήση Βρύζα όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται σε λειτουργία; Δεν μπορεί να προσελκύσει εύκολα πελάτες. Κυρίως νέα παιδιά. Διότι γνωρίζοντας τη σχέση και τη συνεργασία του πρώην επιθετικού με τον ΠΑΟΚ, φοβούνται ότι αν υπογράψουν με τον Βρύζα θα… εγκλωβιστούν. Και θα έρθει η στιγμή που θα ακούσουν την ατάκα πως ή ΠΑΟΚ ή… πουθενά.

«Ελάτε σε μένα και εγώ θα σας πάω και αλλού αν είστε καλοί», είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Ζήσης. Και ο Νίκος Μπότης του δίνει την ευκαιρία να το κάνει. Αλλά ας κρατήσουμε μια… πισινή, που λένε και στην πιάτσα. Γιατί η Ίντερ δεν είναι σύλλογος που μπαίνει σε παιχνίδια και εκμεταλλεύονται το όνομά της. Αν θέλει κανέναν νεαρό, θα τον πάρει δίχως να το καταλάβουν οι ατζέντηδες και οι ελληνικές ομάδες. Του Βαγιαννίδη συμπεριλαμβανομένου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ