Ποια είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης ή ο Καλάθης; (poll)

Ποια είναι μεγαλύτερη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης ή ο Καλάθης; (poll)

Δύο αποχωρήσεις που αναμένεται να πληγώσουν και με το παραπάνω τον κόσμο του Τριφυλλιού. Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη απώλεια; Ο Γιώργος Δώνης ή ο Νικ Καλάθης; Ψηφίστε στο poll του «10».

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Χωρίς υπερβολές στις τάξεις των Πρασίνων αυτό το διάστημα κυριαρχούν δύο σοβαρές αποχωρήσεις. Τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Από το βράδυ της Παρασκευής  έγινε γνωστό πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη μέσω επιστολής την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών με το πέρας των πλέι οφ. Μία είδηση που σίγουρα επισκίασε τα πάντα στο ρεπορτάζ των Πρασίνων με την ομάδα να ψάχνει από τώρα ουσιαστικά τον επόμενο τεχνικό της.

Στην ίδια μοίρα όμως βρίσκεται και το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Το όνομα του Νικ Καλάθη κυριαρχεί απόλυτα στα του Τριφυλλιού, με τον αρχηγό της ομάδας να είναι ουσιαστικά έτοιμος να μετακομίσει εκτός ΟΑΚΑ, με την Βαρκελώνη να είναι η επικρατέστερη περιοχή για να ρίξει… άγκυρα εκεί, παίρνοντας το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας θέλει να ρίξει το μπάτζετ, την αναγκάζει να προχωρήσει σε μεγάλη μείωση αποδοχών στον ομογενή γκαρντ, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να την δεχτεί και είναι πάρα πολύ κοντά πλέον στην Μπαρτσελόνα.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στο να ζήσουν ένα πολύ άσχημο καλοκαίρι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δύο αποχωρήσεις που αλλάζουν εντελώς τις ομάδες τους, καθώς ο Γιώργος Δώνης πρωτοστάτησε σε αυτό το πρότζεκτ με τους νεαρούς αλλά ελπιδοφόρους παίκτες που έφεραν αποτελέσματα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό στην εποχής της αναγκαίας λιτότητας των Πρασίνων, ενώ ο Νικ Καλάθης είναι ο απόλυτος ηγέτης του μπασκετικού κλαμπ, έχοντας κουβαλήσει για τα καλά την ομάδα στην πλάτη του όλο το διάστημα που αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ.

Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη απώλεια για τον Παναθηναϊκό; Η φυγή του Γιώργου Δώνη από το τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας ή φυγή του Νικ Καλάθη από το μπασκετικό Τριφύλλι;

Το «10» σας βάζει στο παραπάνω δίλημμα και σας ζητάει να ψηφίσετε στο poll που ακολουθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ