Παναθηναϊκός: Το χρήμα θα πέσει… δεξιά

Παναθηναϊκός: Το χρήμα θα πέσει… δεξιά

Βασικό δεξιό μπακ που θα κάνει τη διαφορά ψάχνει ο Τσάβι Ρόκα, ενώ αριστερά θα στηρίξει τους δύο μικρούς στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Μετά την ένταξη του Κώστα Αποστολάκη στον ΑΠΟΕΛ και τη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ίντερ, στην έξοδο του «Γεώργιος Καλαφάτης» οδεύουν και οι Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον.

Αυτές οι εξελίξεις απογυμνώνουν τα άκρα του Παναθηναϊκού από παίκτες και ο Ρόκα θα χρειαστεί να τα επανδρώσει σχεδόν από την αρχή. Πρακτικά, στο ρόστερ απομένουν μόνο δύο αριστεροπόδαροι, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και ο Βασίλης Ζαγαρίτης. Ο πρώτος δεν θεωρείται κλασικός αριστερός μπακ, ενώ ο δεύτερος τώρα εκπαιδεύεται για να μάθει τη θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ρόκα πρανατολίζεται να επενδύσει περισσότερα στο δεξιό άκρο της άμυνας. Όχι μόνο επειδή το ζήτημα είναι ποσοτικό: ψάχνει δύο ποδοσφαιριστές αντί για έναν στην αριστερή πλευρά. Αλλά, είναι άπτεται και της λογικής που υπηρετεί ο Παναθηναϊκός…

Στο αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν δύο νεαροί Έλληνες, οι οποίοι προορίζονται να πάρουν χρόνο. Ο σκοπός του Ρόκα είναι να τους πλαισιώσει με έναν φτηνό και έμπειρο αμυντικό, για να τους βοηθήσει αλλά και να μην τους κλείσει το δρόμο προς την ενδεκάδα.

Αντίθετα, στην δεξιά πτέρυγα, από τη στιγμή που οι Αποστολάκης και Βαγιαννίδης αποχωρούν, δεν ισχύει η ίδια παράμετρος. Ο Ρόκα θα ψάξει για έναν πολύ καλό δεξιό μπακ-χαφ, ο οποίος θα αποκτηθεί με την προοπτική να κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, στο δυναμικό του Παναθηναϊκού θα προστεθεί και ένας αναπληρωματικός χαμηλού κόστους, πιθανότατα από την ελληνική αγορά, για να συνθέσουν ένα δίδυμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ