Σύρονται σε έκτακτο Δ.Σ. οι… εξυγιαντές

Σύρονται σε έκτακτο Δ.Σ. οι… εξυγιαντές

Προς έκτακτο ΔΣ η Λίγκα την Πέμπτη μετά το αίτημα έξι ομάδων για κόσμο στα γήπεδα.

Η… εξυγίανση έπαιξε άμυνα όσο μπορούσε, θέλησε να κερδίσει χρόνο, αλλά έξι ομάδες απαίτησαν το αυτονόητο. Να γίνει ΔΣ για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Είναι ένα θέμα που με αποφάσεις συγκεκριμένων… κέντρων είχε μπει στο συρτάρι. Παρά το γεγονός πως όλοι είχαν συμφωνήσει να συζητήσουν εκ νέου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για παρουσία κόσμου στα γήπεδα, οι… εξυγιαντές έπαιζαν άμυνα. Με τις ευλογίες του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσσάνδρου, ο οποίος άκουγε τους συλλόγους να ζητούν κόσμο για να αυξήσουν τα έσοδά τους, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει το χατίρι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Βλέπετε, για τους δύο… συναίτερους, αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι η κανονικότητα του ποδοσφαίρου. Είναι πως θα παίξουν σε άδειες εξέδρες τους επαναληπτικούς Κυπέλλου με Ολυμπιακό και Άρη. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα παιχνίδια, θα ζητούσαν και οι δύο την επιστροφή του κόσμου.

Τελικά οι… εξυγιαντές σύρονται αναγκαστικά σε έκτακτο Δ.Σ. για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς από τις στιγμή που έξι ομάδες το ζήτησαν επίσημα με επιστολή τους.

Ολυμπιακός, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΑΕΛ και Πανιώνιος ζήτησαν τη σύγκληση έκτακτου ΔΣ από τον Λυσάνδρου και όσο κι αν εκείνος έπαιζε… άμυνα λόγω του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, εν τέλει δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Υποτίθεται, άλλωστε, πως ο πρόεδρος μιας λίγκας είναι εκεί για να ακούει όλες τις πλευρές. Όλες τις ομάδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το έκτακτο ΔΣ της Λίγκας θα γίνει αύριο, Πέμπτη, με θέμα συζήτησης φυσικά το αίτημα των ομάδων για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ