Πρώτη νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα για την Γκρενζάου του Σγουρόπουλου

Πρώτη νίκη στη φετινή Μπουντεσλίγκα για την Γκρενζάου του Σγουρόπουλου

Κάθε άλλο παρά …γρουσούζικη αποδείχτηκε η 13η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη Γκρενζάου του Γιάννη Σγουρόπουλου.

Για την ακρίβεια …γουρλίδικο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τον αριθμό στη συγκεκριμένη περίπτωση, διότι το ιστορικό κλαμπ έφτασε χτες βράδυ στην πρώτη φετινή νίκη του στην Μπουντεσλίγκα 1. Κατέβαλλε στην έδρα του τη Μπαντ Χόμπουργκ 1987 με 3-0, πήρε τους δύο πρώτους βαθμούς και διατηρεί πιθανότητες για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην υποβιβασμό. Απομένουν 9 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η κορυφαία διοργάνωση, η Γκρενζάου πέρασε τώρα στην προτελευταία θέση, καθώς ευνοείται στην ισοβαθμία με τη Μπαντ Χόμπουργκ, ωστόσο η προσπάθειά της για βαθμολογικό σκαρφάλωμα παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Σγουρόπουλος τοποθετήθηκε ξανά στη θέση 1 της ομάδας του και άνοιξε τον δρόμο για την τελική επικράτηση.

Στο Γκρενζάου έγινε η συνάντηση και το τοπικό κλαμπ χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη τόσο για την ουσία όσο και για το γόητρο, αφού δεν είχε θετικό αποτέλεσμα για 12 σερί αγωνιστικές. Έκανε συνολικά καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-0 απέναντι στη Χόμπουργκ, η οποία έως τώρα έχει μόνο μία νίκη στην Μπουντεσλίγκα, αυτή εναντίον της Γκρενζάου στον 1ο γύρο.

Ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης των νεαρών ηλικιών αγωνίστηκε κόντρα στον Ρώσο Λεβ Κάτσμαν. Κινήθηκε σταθερά σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ (11-6, 13-11, 8-11, 11-8). Στη συνέχεια ο Ρουμάνος Κριστιάν Πλετέα σημείωσε σπουδαία νίκη επί του Βραζιλιάνου Γκουστάβο Τσουμπόι με 3-0 σετ και στο πιο αμφίρροπο ματς ο Σέρβος Αλεξάνταρ Καρακάσεβιτς έκαμψε τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος με 3-2. Αύριο η Γκρενζάου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γκράνβετερμπαx. H συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης, πάντως φέτος έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ