Τα πρώτα στοιχεία για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών

Τα πρώτα στοιχεία για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών

Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Μαρτίου έχουν προηγηθεί οι αντίστοιχες διοργανώσεις σε άνδρες-γυναίκες, εφήβους-νεάνιδες και παίδες-κορασίδες

Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα έρχονται διαδοχικά τον τελευταίο 1,5 μήνα στην επιτραπέζια αντισφαίριση και τώρα παίρνει σειρά αυτό της κατηγορίας Νέων ανδρών-Νέων γυναικών σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα.

Αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου το τριήμερο 12-14/05 από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Α.Ο Ξυλοκάστρου και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Θα  περάσει και κοινωνικό μήνυμα, καθώς στηρίζει την προσπάθεια και το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Το Δερβένι έχει ήδη φιλοξενήσει με επιτυχία πανελλήνιας εμβέλειας αγώνες και είναι έτοιμο να προβάλλει ξανά το ολυμπιακό άθλημα και να τιμήσει αυτή τη φορά τους εκπροσώπους της ηλικίας-προθάλαμο της μεγάλης κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Μαρτίου έχουν προηγηθεί οι αντίστοιχες διοργανώσεις σε άνδρες-γυναίκες, εφήβους-νεάνιδες και παίδες-κορασίδες και να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι φέτος τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, καθώς θα γίνει πρώτη φορά και το ατομικό της κατηγορίας μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων (παιδιά έως 11 ετών).

Η ομοσπονδία θα καλύψει τους αγώνες στο διαδίκτυο. Μέσα από το κανάλι της στο youtube θα έχει live και τις τρεις ημέρες από το Δερβένι και στην πορεία θα γίνουν γνωστά τα σχετικά links. Στην αφίσα του πρωταθλήματος υπάρχει το σήμα της Π.Ο.Σ.Ε.Α.. Το ίδιο σήμα θα υπάρχει στα αναμνηστικά μπλουζάκια των αγώνων, που τυπώνονται για να προσφερθούν τους συμμετέχοντες κι εκεί θ’ αναγράφεται και το κοινωνικό μήνυμα των Εθελοντών Αιμοδοτών «Δώσε αίμα-σώσε ζωές». Να θυμίσουμε ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, πριν από ένα μήνα στη Σαλαμίνα, λειτουργούσε καθημερινά η παράλληλη δράση «Γίνε Δωρητής Μυελού των Οστών» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς Ορίζοντας.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θ’ αναδείξει τους νικητές της περιόδου 2022-2023 σε συνολικά επτά (7) αγωνίσματα και πρόκειται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 100 αθλητές από 34 σωματεία της χώρας.

Στο απλό Νέων ανδρών είναι ν’ αγωνιστούν 53 αθλητές και στο απλό Νέων γυναικών 34 αθλήτριες. Στο διπλό Νέων ανδρών οι τελικές δηλώσεις είναι 24, στο διπλό Νέων γυναικών 15 και στο διπλό μικτό Νέων ανδρών-Νέων γυναικών 32. Στο ομαδικό, που θ’ ανοίξει το πρόγραμμα το πρωί της Παρασκευής βρίσκονται στα γκρουπ 12 ομάδες ανδρών και 9 γυναικών. Οι αγώνες θα γίνουν σε 8 τραπέζια. Σωματεία από την Πάτρα, την Κορινθία, την Αττική, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τα Χανιά και την Ορεστιάδα θα έχουν αθλητές στους αγώνες.

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν επίσης σακουλίτσες με νερό και σνακ, όπως κι ένα βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας, ενώ το βράδυ της Παρασκευής οι ντόπιοι διοργανωτές θα προσφέρουν δείπνο στους διαιτητές, τη γραμματεία και τα στελέχη της ομοσπονδίας, στο οποίο θα παραστούν ακόμα ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος και το προεδρείο της Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο ΑΟ Ξυλοκάστρου κάνει επίσης γνωστό ότι αύριο Πέμπτη 11/05 το κλειστό γυμναστήριο στο Δερβένι θα είναι διαθέσιμο για προπόνηση από τις 19:30 έως τις 21:30.

Πολύ σημαντική είναι η βοήθεια των χορηγών. Συνολικά 11 εταιρείες στηρίζουν τη διοργάνωση και είναι οι εξής:

Kaskoutas οινοποιείο

Mediterra Institute

Hotel Miramare

Hotel Riviera

Elli Hair Salon

Κάλλιστον καφέ

Μελισσοκομεία Το μέλι

Choice Coffee Food and Drinks 

Δικότυλον Όσπρια Φενεού Κορινθίας

Super Market Κρητικός

GP Sports

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ