Έξαλλοι με τη διαιτησία του ντέρμπι στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι με τη διαιτησία του ντέρμπι στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος από το δίδυμο Παπαματθαίου-Χρηστίδη που φόρτωσε με πέναλτι (7-1) και δίλεπτες (6-1) τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς καλύτερος από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Handball Premier, αλλά σε συνθήκες «ζούγκλας» και απόλυτης ανομίας δεν κατάφερε να πάρει μία νίκη που δικαιούταν βάσει απόδοσης.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς δεν πήραν αυτό το παιχνίδι και τη μεγαλύτερη ευθύνη γι’ αυτό θεωρούν πως την έχει το διαιτητικό δίδυμο των Παπαματθαίου-Χρηστίδη που τα… έβλεπε όλα κιτρινόμαυρα.

Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. 7-1 τα πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και 6-1 οι αποβολές υπέρ των γηπεδούχων, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την πρώτη και μοναδική υπέρ του αποβολή στο ματς, που ήταν και παράλληλα πέναλτι, στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως η ΟΧΕ όρισε σε ένα τέτοιο ματς ένα άπειρο διαιτητικό δίδυμο που ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση και την πίεση.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν λύγισε, αλλά είναι και αυτή που δικαιούται να έχει πάρει το παιχνίδι, κάτι που είναι ξεκάθαρο σε όποιον παρακολούθησε το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ