Πρόεδρος της ΑΕΚ σε διαιτητές – «Θα δείτε τι θα πάθετε…»

Πρόεδρος της ΑΕΚ σε διαιτητές – «Θα δείτε τι θα πάθετε…»

Επίθεση του Σταμάτη Παπασταμάτη στους διαιτητές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ – Ευθείες απειλές από τον πρόεδρο της ΑΕΚ - «Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε, θα δείτε τι θα πάθετε».

Χαμός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ, με τον παράγοντα της Ενωσης, Σταμάτη Παπασταμάτη να απειλεί ευθέως τους διαιτητές της αναμέτρησης!

Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και βασικός χρηματοδότης του τμήματος χάντμπολ των Κιτρινόμαυρων, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο έκανε «ντου» στη γραμματεία και εξαπέλυσε ύβρεις κατά των διαιτητών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι διαιτητές, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και τους απείλησε λέγοντας: «Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα».

Ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό, το οποίο υποβαθμίζει το χάντμπολ, αλλά και εν γένει τον ελληνικό αθλητισμό, με τον ισχυρό άνδρα του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ να απειλεί τους διαιτητές. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Ένα γεγονός που κατεγράφη από τους διαιτητές, με τον ισχυρό άνδρα της Ενωσης, Σταμάτη Παπασταμάτη, να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με βαριά… καμπάνα, όπως η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, αλλά και στέρηση από την ΕΦΙΠ της φίλαθλης ιδιότητας.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να μάθουμε τι εννοεί ο κύριος Σταμάτης Παπασταμάτης όταν πηγαίνει στη γραμματεία και απειλεί τους διαιτητές με τη φράση «θα δείτε τι θα πάθετε». Τι ακριβώς μπορεί να τους συμβεί; Πώς ακριβώς δεν σέβονται την ΑΕΚ και πώς θα μάθουν να τη σέβονται; Χωρίς αμφιβολία τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν την εικόνα του ελληνικού χάντμπολ, το οποίο προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πλέον θα πρέπει η αθλητική δικαιοσύνη να επέμβει και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές.

Η ατιμωρησία και τα περιστατικά όπως το σημερινό κρατούν πίσω το άθλημα, με την ΟΧΕ πλέον να βρίσκεται προ των ευθυνών της και την αθλητική δικαιοσύνη να πρέπει επιτέλους να επιβάλει τους κανόνες και να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους αμαυρώνουν την εικόνα του αθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ