Ράσελ: «Έχουμε στρατηγικό πλεονέκτημα για τον αγώνα – Να πιέσουμε τη Ferrari»

Ράσελ: «Έχουμε στρατηγικό πλεονέκτημα για τον αγώνα – Να πιέσουμε τη Ferrari»

Αισιόδοξος για την έκβαση του Grand Prix της Σινγκαπούρης είναι ο Τζορτζ Ράσελ.

Ο Τζορτζ Ράσελ κατάφερε να μπει… σφήνα στις δύο Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Σινγκαπούρης και θα εκκινήσει από τη δεύτερη θέση.

Ο πιλότος της Mercedes τόνισε πως η ομάδα του έχει πολύ καλή στρατηγική και στόχος είναι να βάλει πίεση στην «σκουντερία».

Οι δηλώσεις του Τζορτζ Ράσελ:

Για τις κατατακτήριες δοκιμές: «Ήταν πολύ απαιτητικές κατατακτήριες δοκιμές. Στη Σιγκαπούρη, όταν κάθεσαι στο μονοθέσιο είναι λες και βρίσκεσαι μέσα σε σάουνα. Πρέπει να παραμένεις συγκεντρωμένος. Όλο το τριήμερο έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση με το μονοθέσιο.

Είχαμε σωστή στρατηγική και για αύριο έχουμε ένα επιπλέον σετ μεσαίας γόμας ελαστικών που δεν έχουν οι αντίπαλοί μας. Το να είμαστε στην πρώτη σειρά και με ένα επιπλέον σετ ελαστικών, μας δίνει στρατηγικό πλεονέκτημα για τον αγώνα».

Για τον αγώνα: «Η πίστα φέτος είναι αρκετά διαφορετική. Η φθορά των ελαστικών την Παρασκευή ήταν πολύ κακή οπότε μπορεί να έχουμε ένα ή δύο pit-stops. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε τη Ferrari με τη στρατηγική μας και να την ωθήσουμε στο λάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ