Red Bull και Σέρχιο Πέρες συνεχίζουν μαζί και το 2022

Red Bull και Σέρχιο Πέρες συνεχίζουν μαζί και το 2022

Η Red Bull ανακοίνωσε πως το συμβόλαιο του Σέρχιο Πέρες επεκτάθηκε για άλλον ένα χρόνο και ο Μεξικανός θα συνεχίσει στους «ταύρους» και το 2022.

Ο Σέρχιο Πέρες εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την Red Bull την φετινή χρονιά υπογράφοντας την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Μεξικανός θα βρίσκεται στο cock pit της αυστριακής ομάδας μέχρι το 2022 και θα αποτελεί τον ομόσταβλο του Μαξ Φερστάπεν, με την συνεργασία του Ολλανδού με την Red Bull να εκπνέει το 2023.

Ο Πέρες έχει πανηγυρίσει μία νίκη στη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα στο ανατρεπτικό Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 104 βαθμούς.

Ο Μεξικανός δήλωσε για αυτή την εξέλιξη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας όπως η Red Bull Racing στη νέα εποχή της Formula 1. Όλοι θα ξεκινήσουν από το μηδέν με τους νέους κανονισμούς και ο μόνος στόχος μου είναι να φτάσω στην κορυφή με τη Red Bull. Έχουμε πολλά ακόμα να κατακτήσουμε και ελπίζω να ολοκληρώσουμε δυνατά τη σεζόν, ώστε να συνεχίσουμε στο ίδιο μομέντουμ το 2022».

Από την άλλη πλευρά, ο Κρίστιαν Χόρνερ είπε τα εξής: «Ο Τσέκο είναι μέλος της ομάδας που εμπνέει σεβασμό και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την απόδοσή του στους αγώνες, θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Έχουμε εντυπωσιαστεί έως τώρα με την απόδοσή του και έχει αποδείξει τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο μονοθέσιο. Την επόμενη χρονιά θα μεταβούμε σε μια νέα εποχή για τη Formula 1 και ο Τσέκο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή αυτή και στην μεγιστοποίηση της απόδοσης της RB18».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ