Οκόν – «Η Formula μπορεί να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο στο ενδιαφέρον»

Οκόν – «Η Formula μπορεί να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο στο ενδιαφέρον»

Μια ιδιαίτερη άποψη εξέφρασε ο Εστεμπάν Οκόν, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η Formula 1 μπορεί να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό για τη Formula 1 ήταν από τις πιο συγκλονιστικές όλων των εποχών, με το ενδιαφέρον να μένει, όσον αφορά τον τίτλο, μέχρι τον τελευταίο γύρο του τελευταίου Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Εστεμπάν Οκόν, σε δηλώσεις του, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως το σπορ μπορεί να γιγαντωθεί το επόμενο διάστημα, εκφράζοντας την άποψή του πως έχει τη δυνατότητα ακόμα και να ξεπεράσει το ποδόσφαιρο σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον.

Οι δηλώσεις του Εστεμπάν Οκόν:

Για τη δημοφιλία του σπορ: «Είναι φανταστικός ο ρυθμός που μεγαλώνει το σπορ. Υπάρχουν μερικά πράγματα που χρήζουν βελτίωσης, αλλά ο τρόπος που δοκιμάζουμε ιδέες κάνουν τους αγώνες πολύ ενδιαφέροντες και είναι τρελοί μέχρι το τέλος. Ο τελευταίος γύρος του 2021 συνοψίζει τη φετινή χρονιά.

Έτσι ήταν το 2020, έτσι είναι και φέτος και αν τα μονοθέσια είναι πολύ κοντά, τότε η Formula 1 θα ξεπεράσει το ποδόσφαιρο στο πόσο ενδιαφέρον μπορεί να γίνει. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν συνέβαινε αυτό. Όλοι πλέον μιλούν για τη Formula 1. Είχα φίλους που δεν ακολουθούσαν το σπορ και πλέον το βλέπουν συστηματικά. Είναι φοβερό»

Για τον ανταγωνισμό τη νέα σεζόν: «Δοκιμάζουμε πολλά και ωραία διαφορετικά πράγματα, πηγαίνουμε σε διαφορετικές πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θυμάμαι πίσω στο 2017 και στο 2018 αν τερμάτιζες στην 6η θέση ήταν σαν νίκη, δεν είχες την ευκαιρία να ανέβεις στο βάθρο. Τώρα βλέπουμε πολλούς διαφορετικούς οδηγούς να ανεβαίνουν στο βάθρο και αυτό είναι φοβερό για όλο το σπορ. Όποιος είναι αντίθετος με αυτό, είναι τρελός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ