Έμπρακτη στήριξη της Ferrari στους Ουκρανούς (Pic)

Έμπρακτη στήριξη της Ferrari στους Ουκρανούς (Pic)

Η Ferrari στηρίζει με ένα εκατομμύριο ευρώ τους Ουκρανούς στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Η Ferrari δωρίζει ένα εκατομμύριο ευρώ για να στηρίξει τους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη. Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Scuderia, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, θα χρηματοδοτήσει διεθνή ανθρωπιστικά έργα που υποστηρίζουν την Ουκρανία καθώς και τοπικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην υποδοχή προσφύγων στην Ιταλία.

Επιπλέον, δεδομένης της συνεχιζόμενης κατάστασης, η Ferrari έλαβε την απόφαση να αναστείλει την παραγωγή οχημάτων για τη ρωσική αγορά μέχρι νεωτέρας.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα σεβόμαστε πάντα όλους τους κανόνες και κυρώσεις. Η Ferrari στέκεται δίπλα σε όλους στην Ουκρανία που πλήττεται από αυτή τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Μπενεντέτο Βίνια.

«Ενώ ελπίζουμε σε μια ταχεία επιστροφή στον διάλογο και σε μια ειρηνική λύση, δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι για τα δεινά όλων των πληγέντων. Οι σκέψεις και η υποστήριξή μας είναι σε αυτούς. Θα πάρομε θέση δίπλα στους θεσμούς που φροντίζουν να υπάρχει άμεση ανακούφιση σε αυτή την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ