Formula 1: Επιστρέφει στην Haas ο Μάγκνουσεν ως αντικαταστάτης του Μαζέπιν (pic)

Formula 1: Επιστρέφει στην Haas ο Μάγκνουσεν ως αντικαταστάτης του Μαζέπιν (pic)

Η Haas ανακοίνωσε την επιστροφή Κέβιν Μάγκνουσεν στη Formula 1 και στην ομάδα, ως αντικαταστάτη του Νικίτα Μάζεπιν.

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν επιστρέφει την προσεχή σεζόν στη Formula 1 με τη Haas ως αντικαταστάτης του Ρώσου πιλότου, Νικίτα Μαζέπιν, ο οποίος έφυγε από την ομάδα όπως και ο βασικός χορηγός, Uralkali, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο 29χρονος Δανός, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του 119 συμμετοχές σε Grand Prix, αγωνίστηκε με τη Haas από το 2017 έως το 2020 και θα συνεργαστεί με τον Γερμανό, Μικ Σουμάχερ, γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Μίκαελ. Η νέα σεζόν αρχίζει στο Μπαχρέιν την επόμενη εβδομάδα.

«Προφανώς ξαφνιάστηκα αλλά ταυτόχρονα ενθουσιάστηκα όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα της Haas F1 Team. Οι δεσμεύσεις μου για το 2022 είχαν πάρει άλλη κατεύθυνση αλλά η ευκαιρία να επιστρέψω και να αγωνιστώ στη Formula 1, με μία ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά, ήταν απλά υπερβολικά ελκυστική. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Peugeot όσο και Chip Ganassi Racing που με αποδέσμευσαν άμεσα από τα συμβόλαιά μας. Φυσικά θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Τζιν Χάας και τον Γκίνθερ Στάινερ για την ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στη Formula 1. Είχαμε μία καλή σχέση και η θετική μας επαφή συνεχίστηκε και αφότου έφυγα στο τέλος του 2020. Ενημερώθηκα στο μέτρο του δυνατού για την εξέλιξη της VF-22 και την προοπτική του πακέτου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της F1», δήλωσε ο Μάγκνουσεν για την επιστροφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ