Formula 1: Χωρίς αναβαθμίσεις στις δοκιμές του Μπαχρέιν η Ferrari (vid)

Formula 1: Χωρίς αναβαθμίσεις στις δοκιμές του Μπαχρέιν η Ferrari (vid)

Η Ferrari ενημέρωσε πως δεν θα έχει αναβαθμίσεις στις επόμενες δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 στο Μπαχρέιν, θέλοντας πρώτα να βελτιώσει όσο το δυνατόν το μονοθέσιο με την ως τώρα μορφή του.

Η Ferarri προκάλεσε αρκετά θετικά σχόλια με την απόδοσή της στι πρώτες δοκιμές εξέλιξης της Formula 1 στη Βαρκελώνη και όλοι περιμένουν να δουν τη συνέχεια, σε αυτές του Μπαχρέιν.

Παρόλο που το 2022 θα είναι μια χρονιά με αλλαγές στους κανονισμούς, στους κινητήρες, αλλά και τη σχεδίαση, η ομάδα από το Μαρανέλο ενημέρωσε πως το μονοθέσιο δεν θα αλλάξει σημαντικά σε σχέση με πέρυσι, δια στόματος του επικεφαλής της ομάδας, Ματία Μπινότο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το μονοθέσιό μας δεν θα διαφέρει σε σχέση με αυτό που είχαμε στην Ισπανία. Το πρώτο βήμα για εμάς είναι να βελτιστοποιήσουμε αυτό που έχουμε ήδη. Είμαστε πολύ μακριά από την ιδανική μας απόδοση, όχι μόνο επειδή είχαμε πολλά καύσιμα και αργή χαρτογράφηση, αλλά επειδή μπορούμε να εκμεταλλευτούμε καλύτερα το μονοθέσιο.

Έχουμε επικεντρωθεί στο να βρούμε περισσότερη απόδοση από πλευράς στησίματος μονοθεσίου και οδήγησης από τους οδηγούς. Ας περιμένουμε να δούμε τι αναβαθμίσεις θα φέρουν οι υπόλοιποι. Ως ομάδα μας απασχολεί τι αναβαθμίσεις φέρνουν οι αντίπαλοί μας. Είμαι σίγουρος πως μέχρι το Μπαχρέιν θα είναι πολύ δυνατοί.

άναμε πάρα πολλούς γύρους (στη Βαρκελώνη). Το πιο σημαντικό είναι πως από την πρώτη στιγμή συλλέγουμε πολλά δεδομένα. Είναι πολύ σημαντικό διότι τα μονοθέσιά μας είναι πολύ διαφορετικά. Πρέπει να κατανοήσουμε το μονοθέσιο και να δούμε τη συσχέτιση μεταξύ πίστας και εργοστασίου. Αλλά μέχρι στιγμής συλλέγουμε πάρα πολλά δεδομένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ