Αλόνσο: «Οι νέοι κανονισμοί σχεδιάστηκαν για να έχουμε υγιή ανταγωνισμό»

Αλόνσο: «Οι νέοι κανονισμοί σχεδιάστηκαν για να έχουμε υγιή ανταγωνισμό»

Ο Φερνάντο Αλόνσο μίλησε για την αλλαγή στους κανονισμούς της Formula 1, αναφέροντας πως σχεδιάστηκαν με στόχο να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός.

Η Formula 1 επέστρεψε στις ζωές με το πρώτο Grand Prix που διεξήχθη στο Μπαχρέιν, με τις αλλαγές στους κανονισμούς να δείχνουν πως θα έχουμε μεγάλες μάχες μέσα στη σεζόν.

Κάτι ανάλογο υποστηρίζει και ο πιλότος της Alpine, Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως πλέον θα υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και η επιτυχία είναι στο χέρι της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Φερνάντο Αλόνσο:

«Οι νέοι κανονισμοί, μαζί με το budget cap, έχουν σχεδιαστεί για να έχουμε πιο πολλές μάχες και υγιή ανταγωνισμό, οπότε είναι στο χέρι μας να πετύχουμε. Αν είμαστε γρήγοροι είναι επειδή έχουμε κάνει καλή δουλειά.

Αν δεν είμαστε γρήγοροι είναι επειδή ξοδέψαμε λιγότερα χρήματα ή κάτι που έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Τα μονοθέσια είναι νέα για όλους. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα δούμε πρόοδο για όλους και πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα κερδίσουμε τη μάχη αυτή εκτός πίστας.

Δεν έχουμε δικαιολογίες, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητές μας σύντομα και να μειώσουμε τη διαφορά που έχουμε. Όλοι δουλεύουν ασταμάτητα, τόσο με το μονοθέσιο όσο και με τον κινητήρα. Θέλουμε να δούμε την Alpine να κερδίζει το συντομότερο δυνατό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ