Formula 1: Οι οδηγοί συμφώνησαν να τρέξουν στη Τζέντα

Formula 1: Οι οδηγοί συμφώνησαν να τρέξουν στη Τζέντα

Έπειτα από ώρες συσκέψεων και συζητήσεων, οι οδηγοί της Formula 1 αποφάσισαν τελικά να αγωνιστούν στο GP Σαουδικής Αραβίας.

Οι οδηγοί αποφάσισαν τελικά να τρέξουν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Οι πιλότοι έπειτα από μία συνάντηση που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες αποφάσισαν να τρέξουν στη Τζέντα, με τους ενδοιασμούς τους να είναι αρκετοί.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαρτίου στη διάρκεια των πρώτων ελεύθερων δοκιμαστικών η πόλη δέχθηκε επίθεση από αντάρτες, οι οποίοι εξαπέλυσαν βομβιστική επίθεση στις εγκαταστάσεις πετρελαίου της Aramco περίπου 10χλμ μακριά από την πίστα και αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στους οδηγούς, όσο και στους διοργανωτές του αγώνα.

Οι διοργανωτές, έπειτα από μία πρώτη συνάντηση, ανακοίνωσαν πως το GP της Σαουδικής Αραβίας θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ αμέσως μετά το FP2 υπήρξε δεύτερο μίτινγκ, στο τέλος του οποίο ο CEO της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι διαβεβαίωσε πως υπάρχει ασφάλεια για να συνεχιστεί το GP.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο διευθυντής της Mercedes, Τότο Βολφ:

«Λάβαμε εγγυήσεις, αυτό πιθανώς να είναι το πιο ασφαλές μέρος στη Σαουδική Αραβία. Μεταξύ των διευθυντών των ομάδων υπήρξε ομοφωνία για τη συνέχεια του GP».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ