Formula 1: Η καθοριστική προσπέραση του Φερστάπεν (vid)

Formula 1: Η καθοριστική προσπέραση του Φερστάπεν (vid)

Η υπόθεση της νίκη στο GP της Σαουδικής Αραβίας ήταν ανάμεσα στον Φερστάπεν και τον Λεκλέρ με την πρωτιά να κρίνεται τρεις γύρους πριν το τέλος.

Πολύ εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει η σεζόν στη Formula 1 και στα πρώτα δύο Grand Prix της χρονιάς η μάχη έχει δοθεί ανάμεσα στη Ferrari και Red Bull Racing μεταξύ των Σαρλ Λεκλέρ και Μαξ Φερστάπεν κυρίως.

Στο πρώτο αγώνα της σεζόν ο Σαρλ Λεκλέρ κατάφερε να κερδίσει μετά την εγκατάλειψη του Ολλανδού πιλότου, όπως αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μονοθέσιο του, ωστόσο στη Σαουδική Αραβία η Αυστριακή ομάδα πανηγύρισε τη νίκη.

Όλα κρίθηκαν στους τελευταίους γύρους του αγώνα μετά την είσοδο του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας που προκλήθηκε από τις εγκαταλείψεις των Ντάνιελ Ρικιάρντο και Φερνάντο Αλόνσο.

Επτά γύρους πριν από το τέλος του αγώνα ο Μαξ Φερστάπεν έκανε την πρώτη προσπάθεια του να προσπεράσει τον Μονεγάσκο, ωστόσο βούτηξε στα φρένα και δεν κατάφερε να προσπεράσει το μονοθέσιο της Ferrari. Όμως στο γύρο 47, η προσπέραση του «ταύρου» στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού έμελλε να είναι καθοριστική για την έκβαση του αγώνα.

Δείτε εδώ την προσπέραση του Μαξ Φερστάπεν: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ