Ο Λεκλέρ επιβεβαίωσε τη σούπερ «μπλόφα» της Ferrari στην Red Bull (vid)

Ο Λεκλέρ επιβεβαίωσε τη σούπερ «μπλόφα» της Ferrari στην Red Bull (vid)

Την φοβερή «μπλόφα» της Ferrari στην Red Bull λίγο πριν την πρώτη κίτρινη σημαία επιβεβαίωσε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Μια φοβερή μάχη ανάμεσα σε Μαξ Φερστάπεν και Σαρλ Λεκλέρ εκτυλίχθηκε στο Grand Prix της Formula 1 στη Σαουδική Αραβία, με τον Ολλανδό Παγκόσμιο Πρωταθλητή να βγαίνει νικητής και να «απαντά» στο Μονεγάσκο ο οποίος είχε πάρει την πρώτη θέση την περασμένη εβδομάδα στο Μπαχρέιν.

Ο πιλότος της Ferrari ωστόσο έπιασε και πάλι φοβερές ταχύτητες και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε τρομερό ρυθμό και οδηγούσε την κούρσα. Αυτό έγινε και λόγω της πολύ καλής τακτικής που ακολούθησε η Ferrari στον αγώνα και κυρίως λόγω της τρομερής «μπλόφας» που έκανε η ιταλική ομάδα στην Red Bull.

Πιο συγκεκριμένα, η Ferrari κάλεσε τον Λεκλέρκ κοντά στον 20ο γύρο για αλλαγή ελαστικών. Η Red Bull αντέδρασε και έτσι έφερε τον Πέρεζ στα pit. Η ιταλική ομάδα όμως φάνηκε πως έκανε… κόλπο στην Red Bull καθώς ο Λεκλέρκ έμεινε στην πίστα και πέρασε τον Μεξικανό πιλότο, λίγο πριν σηκωθεί η κίτρινη σημαία λόγω του Λατίφι!

Εκεί οι υπόλοιποι πιλότοι, όπως και ο Λεκλέρ άλλαξαν τα λάστιχα τους υπό καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας, με τον Πέρεζ και την Red Bull να πέφτουν… θύματα παγίδας αλλά και ατυχίας!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σαρλ Λεκλέρ ανέφερε πως ότι έκανε η Ferrari δεν το έκανε στην τύχη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την… μπλόφα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ