Λεκλέρ: «Ήμουν στο όριο, νιώθω καταπληκτικά»

Λεκλέρ: «Ήμουν στο όριο, νιώθω καταπληκτικά»

Ο Σαρλ Λεκλέρ πήρε την Pole Position και στον αγώνα της Κυριακής θα εκκινήσει από την πρώτη θέση και στις δηλώσεις μετά τον αγώνα δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του.

Ακόμα μία pole position πρόσθεσε ο Σαρλ Λεκλέρ στην καριέρα του, καθώς ήταν ο ταχύτερος οδηγός στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Μονακό.

Ο Μονεγάσκος έκανε μία φανταστική επίδοση και πανηγύρισε τη 14η pole της καριέρας του. Παρά τις κόκκινες σημαίες στο τέλος του Q3, η Scuderia Ferrari κλείδωσε την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Κάρλος Σάινθ να ολοκληρώνει στη 2η θέση.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος των δοκιμαστικών στο Μονακό ο Σαρλ Λεκλέρ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την  14η pole της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μονεγάσκος:

«Είναι μία ιδιαίτερη pole position. Είμαι τόσο χαρούμενος. Μέχρι τώρα όλα έχουν κυλήσει ομάλά αυτό το τριήμερο. Ήξερα την ταχύτητα που έχει το μονοθέσιο. Έπρεπε να τελειώσω τη δουλειά που είχα, ήξερα τι πρέπει να κάνω, όλα πήγαν τέλεια. Ο γύρος μου πριν από την κόκκινη σημαία ήταν πάρα πολύ καλός. Τίποτα δεν άλλαξε όμως μετά από αυτό για εμάς».

Ήμουν πραγματικά στο όριο, είχα αρκετή υπερστροφή. Δυσκολεύτηκα να φέρω τα ελαστικά στις σωστές θερμοκρασίες στο τελευταίο κομμάτι λόγω της κίνησης. Βελτίωνα αρκετά, ήμουν πολύ πιο γρήγορος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τον Κάρλος μαζί μου στην πρώτη σειρά της εκκίνησης».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ