Λεκλέρ: «Δεν περίμενα να πάρω την pole, νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς»

Λεκλέρ: «Δεν περίμενα να πάρω την pole, νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς»

Ξαφνιασμένος που πήρε την pole position εμφανίστηκε ο Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος θα ξεκινήσει πρώτος στο αυριανό Grand Prix, αφήνοντας πίσω του τις Red Bull των Φερστάπεν και Πέρες.

Ο Σαρλ Λεκλέρ με έναν τρομερό τελευταίο γύρο, πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη pole position με την Ferrari την φετινή σεζόν, αφήνοντας πίσω του τους Σέρχιο Πέρεζ και Μάξ Φερστάπεν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος των κατακτήριων, ο 24χρονος ανέφερε πως αισθάνεται υπέροχα, μιας και δεν περίμενε να κατακτήσει την pole position, εκκινώντας από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα (12/6).

«Νιώθω υπέροχα! Προφανώς όλες οι pole positions χαρίζουν ευχάριστα συναισθήματα αλλά αυτή, δεν την περίμενα. Νόμιζα πως οι Red Bull ήταν ταχύτερες από εμάς εδώ. Αυτή την εντύπωση είχα μετά το Q1 και το Q2. Στο τέλος όλα λειτούργησαν ιδανικά την κατάλληλη στιγμή, έκανα έναν καλό γύρο και είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε αρχικά, ο Λεκλέρ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, λέγοντας:

«Ανυπομονώ για αύριο! Θα είναι ένας αγώνας που θα κριθεί από πολλούς παράγοντες. Η διαχείριση των ελαστικών παίζει σημαντικό ρόλο εδώ. Στη Βαρκελώνη και στο Μονακό νομίζω πως τα είχαμε πάει καλά σε αυτό τον τομέα και γενικά ο ρυθμός μας στους αγώνες έχει ανέβει ένα σκαλοπάτι μετά την εισαγωγή των αναβαθμίσεων στο μονοθέσιό μας. Περιμένω με ενδιαφέρον να δω αν θα συμβεί το ίδιο κι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ