Φερστάπεν: «Ήμασταν τυχεροί με τις εγκαταλείψεις, αλλά είχαμε τρομερό ρυθμό»

Φερστάπεν: «Ήμασταν τυχεροί με τις εγκαταλείψεις, αλλά είχαμε τρομερό ρυθμό»

Ο Μαξ Φερστάπεν αναφέρθηκε στον εξαιρετικό ρυθμό που είχε η Red Bull στον αγώνα του Μπακού, ενώ στάθηκε και στις εγκαταλείψεις της Ferrari.

Η Red Bull πανηγύρισε ακόμη μία νίκη χάρη στον Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό πιλότο να τονίζει στις δηλώσεις του πως το μονοθέσιό του είχε πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα.

Παράλληλα, στάθηκε στις εγκαταλείψεις των δύο Ferrari, αναφέροντας πως εκεί ίσως ήταν τυχεροί, ενώ επισήμανε ότι είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

«Σήμερα είχαμε τρομερό ρυθμό με το μονοθέσιό μας. Μπορούσαμε να προσέχουμε τα ελαστικά και περάσαμε στην κορυφή. Επίσης ήμασταν μάλλον τυχεροί με τις εγκαταλείψεις.

Αλλά όπως και να ‘χει, το μονοθέσιό μας ήταν πολύ γρήγορο και θα μπορούσα να κλείσω τη διαφορά. Θα είχαμε μία μάχη μπροστά μας αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος με την ισορροπία του μονοθεσίου μας σήμερα.

Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Η συμπεριφορά των ελαστικών μαζί με την πρόσφυση που είχε το μονοθέσιο. Αυτό χρειάζεσαι εδώ, να προσέχεις τα ελαστικά σου. Στην τελική, το να έχουμε το 1-2 ως ομάδα σημαίνει πως είχαμε μία πολύ καλή ημέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ