Λεκλέρκ: «Ποτέ δεν τα παρατάω – Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Λεκλέρκ: «Ποτέ δεν τα παρατάω – Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Ο Σαρλ Λεκλέρκ μίλησε για τη φετινή σεζόν που διανύει, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ferrari, τονίζοντας πως θέλει το πρωτάθλημα.

Η Ferrari είχε ένα καταστροφικό Grand Prix Μπακού, καθώς και οι δύο πιλότοι της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν από νωρίς τον αγώνα λόγω μηχανικών προβλημάτων.

Ο Σαρλ Λεκλέρ, μιλώντας στη «la Repubblica» τόνισε πως η Scuderia ψάχνει να βρει τα προβλήματα και να τα λύσει, ενώ επισήμανε ότι ο στόχος του παραμένει η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρκ:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ferrari: «Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτή ήταν ανέκαθεν η νοοτροπία μου. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να κατανοήσουμε όλα μας τα προβλήματα, είχαμε τρία σοβαρά προς ώρας. Δεν ήταν καθόλου καλές στιγμές, αλλά το κίνητρό μου δεν αλλάζει.

Χρειάζεται προσοχή στην αξιοπιστία, γιατί οι πελατειακές ομάδες είχαν επίσης προβλήματα. Έχω όμως πίστη στην ομάδα, έχουμε καλό ρυθμό και απόδοση και μόλις λυθούν τα προβλήματά μας, τότε θα μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Μετά το Μονακό κατάφερα να κοιμηθώ κι ας πονούσα. Αλλά μέχρι το Μπακού το είχα ήδη αφήσει πίσω μου».

Για τη φετινή σεζόν: «Μπορεί να είμαι τρελός, αλλά πίστευα πριν δύο χρόνια που πάλευα για τη 10η θέση πως φέτος μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Φέτος είμαστε όντως στις κορυφαίες θέσεις, απλά πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να λύσουμε τα προβλήματά μας το συντομότερο δυνατό.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό, έχουμε μία φοβερή ευκαιρία να τα πάμε καλά εφέτος. Όταν τα πάμε καλά υπάρχει μόνο θετικότητα, αλλά όταν δεν τα πάμε καλά, υπάρχει υπερβολική αρνητικότητα. Πρέπει να υπάρξει μια ισορροπία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ