Φερστάπεν: «Στον αγώνα θα είμαστε πιο δυνατοί»

Φερστάπεν: «Στον αγώνα θα είμαστε πιο δυνατοί»

Ο Μαξ Φερστάπεν είδε τον Σαρλ Λεκλέρκ να παίρνει την pole position, αναφέροντας πως η Red Bull θα είναι πιο δυνατή στον αγώνα.

Οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Μόντσα για το Grand Prix της Ιταλίας ολοκληρώθηκαν, με τον Σαρλ Λεκλέρκ να είναι εκείνος που θα εκκινήσει από την πρώτη θέση.

Ωστόσο ο Μαξ Φερστάπεν δεν φαίνεται να ανησυχεί, τονίζοντας πως ήταν ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του τις προηγούμενες μέρες, ενώ αναφέρθηκε στην τακτική που θα ακολουθήσει, επισημαίνοντας ότι στον αγώνα η Red Bull θα είναι πιο δυνατή.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές: «Ήταν μεγάλη η μάχη. Αλλά έχουμε επιλέξει λίγη παραπάνω κάθετη δύναμη (στο στήσιμο) στη Μόντσα. Στον ένα γύρο δεν είναι η καλύτερη λύση, όμως στον αγώνα θα είμαστε πιο δυνατοί.

Φυσικά γνωρίζουμε πως θα εκκινήσουμε και πιο πίσω. Συνολικά έκανα έναν καλό γύρο, τον απόλαυσα. Απολαμβάνω όλο το τριήμερο μέχρι τώρα και πιστεύω πως αύριο θα έχουμε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα».

Για το ότι έχει ποινή και την τακτική που θα ακολουθήσει: «Θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από μπελάδες στην αρχή και θα δουλέψω ώστε να φτάσω ψηλά στην κατάταξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ