Ο Μαρκ Μαρκέθ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση (vid)

Ο Μαρκ Μαρκέθ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση (vid)

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Μαρκ Μαρκέθ μετά από 110 ημέρες απραξίας.

Ο εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής του Motogp, Μαρκ Μαρκέθ είναι ξανά εδώ. Ο Ισπανός αναβάτης αναμένεται να λάβει μέρος στο προσεχές Grand Prix Αραγονίας, το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου.

Ο 29χρονος μετά και την τέταρτη εγχείρηση στο δεξί του χέρι είναι ξανά έτοιμος να πατήσει το… γκάζι με την ομάδα του την Honda να κάνει γνωστή την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο στο twitter.

Διαβάστε επίσης: Μεσίνα: «Να τιμήσουμε τον μυθικό Παύλο Γιαννακόπουλο»

Σε βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε στα social media, o Μάρκεθ δήλωσε: «Όπως βλέπετε χαμογελώ, το οποίο σημαίνει πως θα είμαι στο GP Αραγονίας. Φυσικά για να αγωνιστώ. Αφού μίλησα με τους γιατρούς και την ομάδα μου, αποφασίσαμε πως το καλύτερο για την ανάρρωσή μου είναι να συνεχίσω πάνω στη μοτοσικλέτα και να κάνω χιλιόμετρα στην πίστα για την επόμενη χρονιά. Το να το κάνω αυτό μπροστά σε όλους τους οπαδούς στην Αραγονία είναι ανεκτίμητης αξίας. Ανυπομονώ να βρεθώ πάνω στη μοτοσικλέτα την Παρασκευή».

Ο Ισπανός είναι στη 15η θέση της βαθμολογίας των αναβατών, έχοντας 60 βαθμούς, περισσότερους ακόμη και από τον teammate του, Πολ Εσπαργκαρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ