Σάινθ: «Η Ferrari μετά το μεγάλο βήμα που έκανε εφέτος, πρέπει να θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα»

Σάινθ: «Η Ferrari μετά το μεγάλο βήμα που έκανε εφέτος, πρέπει να θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα»

O Κάρλος Σάινθ αναφέρθηκε στο φινάλε της φετινής σεζόν, αλλά και στους στόχους της Ferrari για την επόμενη.

Η σεζόν στη Formula 1 θέλει μόνο έξι αγώνες για να ολοκληρωθεί, με τη Ferrari να έχει ξεκινήσει να σκέφτεται ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κάρλος Σάινθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο φινάλε της χρονιάς, στις προσδοκίες του για την επόμενη, αλλά και το που πρέπει να στοχεύσει η «σκουντερία».

Οι δηλώσεις του Κάρλος Σάινθ:

Για το φινάλε της χρονιάς: «Θα ήθελα να έχω ένα σταθερό τέλος στη φετινή σεζόν, ειδικά με όσα μας έχουν συμβεί αυτή τη χρονιά. Θέλω το τελευταίο μέρος της σεζόν να είναι ήσυχο, να μας συμβούν λιγότερα πράγματα και να μπούμε σε ένα ρυθμό για του χρόνου, όπου θα έχουμε μία νέα ευκαιρία».

Για τη νέα σεζόν: «Έχουμε μία γερή βάση, με ένα καλό μονοθέσιο και η ομάδα σημειώνει πρόοδο. Πρέπει να βελτιώσουμε ένα-δύο πράγματα όπως την αξιοπιστία και τη σταθερότητά μας. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εφέτος παλέψαμε με μία ομάδα όπως η Red Bull που τα έχει κάνει όλα τέλεια. Πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα και να είμαστε εμείς τέλειοι το 2023».

Για το ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι της Ferrari: «Φέτος θα παλεύαμε για το πρωτάθλημα αν είχαμε κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά ή αν είχαμε περισσότερη τύχη στην αρχή της σεζόν. Γιατί να μην πιστεύω πως του χρόνου θα έχουμε μία νέα ευκαιρία για να πετύχουμε τους στόχους μας; Η Ferrari μετά το μεγάλο βήμα που έκανε εφέτος, πρέπει να θέσει ως στόχο το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ