Χάμιλτον: «Δεν επικεντρώνομαι στο ρεκόρ, αλλά θα πάρω τη νίκη»

Χάμιλτον: «Δεν επικεντρώνομαι στο ρεκόρ, αλλά θα πάρω τη νίκη»

Για το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ούτε μία νίκη στο φετινό Grand Prix, μίλησε ο Λούις Χάμιλτον, δίχως όμως να τον αγχώνει ιδιαίτερα.

Ο Λούις Χάμιλτον είναι συνηθισμένος στις νίκες. Από το 2007 δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει νικήσει έστω και ένα Grand Prix. Ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως τις προηγούμενες χρονιές για τον Βρετανό πιλότο της Mercedes, καθώς στο τρέχον πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποια νίκη.

Το γεγονός αυτό σχολίασε και ο ίδιος λέγοντας, πως θα πάρει τη νίκη, δίχως όμως να το κάνει επειδή το ενδιαφέρουν τα ρεκόρ. Επιπλέον αναφέρθηκε στην κατάσταση του μονοθέσιού του λέγοντας πως στο Grand Prix της Μόντσα ήταν σε καλύτερη από τα προηγούμενα G.P.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται στην Εθνική ο επόμενος… Ντόρσεϊ – Μίλησε ήδη με τον Ιτούδη

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν επικεντρώνομαι στο να διατηρήσω το ρεκόρ, αλλά εννοείται πως θέλω να πάρω αυτή την νίκη φέτος. Το ρεκόρ, όμως, δεν είναι σημαντικό για μένα, απλώς επειδή δεν με ενδιαφέρουν γενικά. Είμαι ευγνώμων που κάθε χρόνο, από το 2007, είχα την ευκαιρία να κερδίσω έστω ένα Grand Prix. Ειλικρινά πιστεύω πως έχουμε την ευκαιρία μας φέτος, υπάρχουν ακόμη αγώνες. Και σίγουρα είναι μεγάλος στόχος της ομάδας να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε ο επτά φορές πρωταθλητής.

«Δεν μπορώ να ξέρω πότε το αυτοκίνητο θα είναι σε καλή κατάσταση. Ξαφνιάστηκα όταν μπήκα στο μονοθέσιο στην Μόντσα, το ένιωθα πολύ καλύτερο απ’ ό,τι στο Βέλγιο, που ήταν τελείως διαφορετικό από τον αγώνα στην Ουγγαρία. Αλλά ελπίζω ότι συνήθως θα είναι όπως στην Βουδαπέστη και στο Ζάντβορτ για τους υπόλοιπους αγώνες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ