Βολφ: «Κρίμα που δε θα παλέψουμε κόντρα στην Porsche»

Βολφ: «Κρίμα που δε θα παλέψουμε κόντρα στην Porsche»

Ο Τότο Βολφ μίλησε για το γεγονός πως Porsche και Red Bull δε τα βρήκαν για νέους κινητήρες, κάτι που όπως τόνισε θα έκανε καλό στο άθλημα της Φόρμουλα 1.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στην Red Bull και την Porsche, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους μελλοντικά και πιο συγκεκριμένα από το 2026 και έπειτα.

Η Porsche σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που είχαν διαρρεύσει, θα αγόραζε το 50% της Red Bull Technologies, με τις ανακοινώσεις να είναι προγραμματισμένες για το Grand Prix Αυστρίας. Όμως αυτές δεν ήρθαν ποτέ, με τις διαπραγματεύσεις να οδηγούνται σε «ναυάγιο».

Διαβάστε επίσης: Ίσως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή…

Για το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε και ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Eίναι γενναία στρατηγική να στήσεις αυτόνομο τμήμα κινητήρων. Το να έχεις δική σου μονάδα ισχύος και να μην εξαρτάσαι από έναν κατασκευαστή είναι κάτι που ήθελε πάντα η Red Bull. Πλέον αυτή είναι η στρατηγική που έχουν επιλέξει. Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουν το 2026, το 2027, το 2028. Θέτει μία νέα τάση και είμαι περίεργος να δω εάν η Porsche συνεργαστεί μαζί τους και δώσει το όνομά της στον κινητήρα. Βέβαια αυτό μπορεί να το πράξει και η Honda.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ