Σάινθ: «Δεν μπορούσα να απειλήσω τους Πέρεζ και Λεκλέρκ»

Σάινθ: «Δεν μπορούσα να απειλήσω τους Πέρεζ και Λεκλέρκ»

Ο Κάρλος Σάινθ μίλησε μετά το GP της ΣΙγκαπούρης αναγνωρίζοντας ότι οι δύο πρωτοπόροι ήταν πολύ ταχύτεροι από αυτόν.

Ο Κάρλος Σάινθ ανέβηκε ξανά στο βάθρο αφού κατέκτησε στο GP της Σιγκαπούρης την τρίτη θέση όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν για τον ίδιο ικανοποιητικό.

Ο Ισπανός πιλότος ανέφερε πως δεν μπορούσε προσαρμοστεί στο βρεγμένο οδόστρωμα ενώ παραδέχτηκε πως ήταν πολύ γρηγορότεροι οι Πέρεζ και Λεκλέρκ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να πάει στη Γουλβς»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεν βρήκα ποτέ ρυθμό στο βρεγμένο. Δεν μπορούσα να απειλήσω τους Πέρεζ και Λεκλέρ, γιατί δυσκολευόμουν με το πίσω μέρος του μονοθεσίου μου. Οπότε υπό αυτές τις συνθήκες, όταν δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση, συμβιβάστηκε με την 3η θέση».

«Το θετικό είναι ότι δεν έκανα λάθη, έφερα το μονοθέσιο στον τερματισμό και ήμουν γρήγορος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, όταν βρήκα αυτοπεποίθηση. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, είναι κρίμα όμως που δεν πήραμε τη νίκη».

«Είναι τρελό το πόσο αργά στεγνώνει η πίστα στη Σιγκαπούρη. Κάναμε τον ένα γύρο μετά τον άλλον και η στεγνή γραμμή δεν εμφανιζόταν ποτέ σε ορισμένα σημεία. Γλιστρούσε πολύ η πίστα. Είναι κάτι που πρέπει να έχουμε υπόψη μας για το μέλλον, διότι η πίστα εδώ είναι μοναδική σε αυτόν τον τομέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ