Χάκινεν: «Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Φερστάπεν να κυριαρχήσει»

Χάκινεν: «Δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Φερστάπεν να κυριαρχήσει»

Ο Μίκα Χάκινεν μίλησε για τον Μαξ Φερστάπεν, τονίζοντας πως με τον ανταγωνισμό που έρχεται δεν θα είναι εύκολο να κυριαρχήσει.

O Mαξ Φερστάπεν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της περσινής σεζόν, παίρνοντας τη νίκη στους 15 από τους 22 αγώνες και κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή με τέσσερα Grand Prix να απομένουν.

Ο Μίκα Χάκινεν, μίλησε για τον Ολλανδό πιλότο τονίζοντας πως έχει κάνει φοβερή δουλειά, όπως και η Red Bull, ενώ επισήμανε ότι δεν θα είναι πλέον εύκολο για εκείνον να κυριαρχήσει απέναντι στους υπόλοιπους.

Οι δηλώσεις του Μίκα Χάκινεν:

«Φέτος ο Μαξ έκανε φοβερή δουλειά μαζί με μία φοβερή ομάδα, που διαθέτει φοβερούς μηχανικούς και σχεδιαστές συμπεριλαμβανομένου του Έντριαν Νιούι, με τον οποίο έχω κερδίσει πολλά πρωταθλήματα.

Οι κανονισμοί της Formula 1 έχουν αλλάξει σημαντικά από τότε που αγωνιζόμουν, ή ακόμα και σε σχέση με 3-4 χρόνια πριν. Αυτό δίνει την ευκαιρία σε περισσότερες ομάδες να διακριθούν. Οπότε δεν πιστεύω πως θα είναι τόσο απλό για τον Φερστάπεν να κυριαρχεί, ακόμη κι αν είναι ένας σπουδαίος οδηγός. Είμαι αισιόδοξος πως θα δούμε εκπλήξεις, όμως από ποιον;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ