Πατέρας Φερστάπεν: «Είναι λίγο… μπουχτισμένος τώρα ο Μαξ»

Πατέρας Φερστάπεν: «Είναι λίγο… μπουχτισμένος τώρα ο Μαξ»

Ο πατέρας του Μαξ Φερστάπεν, Γιος, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον νεαρό πιλότο, αλλά και για τη νέα σεζόν στη Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν ολοκλήρωσε ακόμη μία μεγάλη σεζόν, κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο του στη Formula 1, δείχνοντας πως είναι ο κορυφαίος πιλότος αυτή την στιγμή.

Ο πατέρας του νεαρού Ολλανδού, Γιος, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιος Φερστάπεν:

Για τον Μαξ: «Είναι λίγο… μπουχτισμένος τώρα. Ειδικά έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, με την πίεση να έχει φύγει, δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον. Για τον Μαξ πιστεύω πως είναι σημαντικό πως έσπασε το ρεκόρ νικών. Πιστεύω πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς».

Για τη νέα σεζόν: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους σε απόδοση. Αυτή είναι η πρόθεση των κανονισμών της FIA. Δεν με πειράζει όμως. Θα ήταν φανταστικό να έχουμε ωραίες μάχες στην πίστα και ένα καλό πρωτάθλημα που να είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ