GP Σαουδικής Αραβίας, παρουσία Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

GP Σαουδικής Αραβίας, παρουσία Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στην Formula 1, το ερχόμενο σαββατοκύριακο στη Σαουδική Αραβία.

Μέσα στις υποχρεώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Αλ Νασρ, βρίσκεται και η παρουσία του στο GP της Formula 1, της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο Ρονάλντο είχε ως υποχρεωτικό όρο στο συμβόλαιο του, την παρουσία του στο GP της χώρας. Αποτελεί μία από τις ενέργειες στις οποίες καλείται να συμμετάσχει ο Πορτογάλος αστέρας της Αλ Νασρ, μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, που έχουν ως στόχο να προωθεί την Σαουδική Αραβία και συνολικά τον Αραβικό κόσμο στη Δύση.

Διαβάστε επίσης: «Τον διέλυσε ο Μίροτιτς, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ο Βεζένκοφ»

Μόνο και μόνο που οι κάμερες θα δείξουν τον Ρονάλντο στις εξέδρες μίας τόσο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, που την παρακολουθούν από όλα τα μέρη του πλανήτη, αυτό και μόνο συνιστά διαφήμιση για τη χώρα της Σαουδικής Αραβίας συνολικά.

Αυτή πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος θα παρευρεθεί σε κάποια αγώνα της F1, μιας και βρισκόταν και σε αγώνες του Μονακό το 2015 και το 2019.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ