Υπό βροχή η «γνωριμία» των οδηγών με τις ειδικές διαδρομές στο Ράλι Ακρόπολις

Υπό βροχή η «γνωριμία» των οδηγών με τις ειδικές διαδρομές στο Ράλι Ακρόπολις

Η κακοκαιρία «Daniel» δημιούργησε, εκτός των υπολοίπων, προβλήματα και στα πληρώματα των ομάδων που συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις.

Η κακοκαιρία «Daniel» είχε ως αποτέλεσμα την τροποποίηση του σημερινού προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο Ράλι Ακρόπολις.

Για την απόφαση τροποποίησης του σημερινού προγράμματος εξέδωσαν νωρίτερα ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Διαβάστε επίσης: Ντάνιελ Ποντένσε: Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής της Super League – Αυτή είναι η πρώτη 10αδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Ράλι Ακρόπολις:

«Η κακοκαιρία Daniel που πλήττει μεγάλο τμήμα της χώρας οδήγησε και στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα που συμμετέχουν στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, όπου και ένα μεγάλο ποσοστό ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, επηρρεάζεται ήδη από τη Δευτέρα από την κακοκαιρία. Η διοργάνωση παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξή της και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίσε το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, όπου έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Η σημερινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

Σε κάθε περίπτωση η οργάνωση του αγώνα παρακολουθεί τις μετεωρολογικές εξελίξεις με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ