Χάκινεν: «Πιο ταλαντούχος και συγκεντρωμένος ο Χάμιλτον από τον Φέτελ»

Χάκινεν: «Πιο ταλαντούχος και συγκεντρωμένος ο Χάμιλτον από τον Φέτελ»

Ο πάλαι ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής και νυν μάνατζερ, Μίκα Χάκινεν, κάνει τη σύγκριση μεταξύ Χάμιλτον και Φέτελ αλλά και Mercedes και Ferrari και βγάζει… ξεκάθαρο νικητή.

Ο Μίκα Χάκινεν που μεσουράνησε στη Formula 1 τις περασμένες δεκαετίες, μας χάρισε επικές μάχες με τον Μίκαελ Σουμάχερ, στην κόντρα της McLaren Mercedes και της Ferrari.

Μια κόντρα που αναβιώνει και σήμερα πλέον, με την ιταλική ομάδα να είναι και πάλι ανεβασμένη και τις μάχες Χάμιλτον-Φέτελ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Για αυτές τις κόντρες μίλησε ο «Ιπτάμενος Φινλανδός» που πλέον είναι ατζέντης του Βάλτερι Μπότας.

Αναφερόμενος στις διαφορές μεταξύ Χάμιλτον και Φέτελ, ο Χάκινεν ήταν ξεκάθαρος:

«Ο πρώτος λόγος είναι το φυσικό του ταλέντο, ιδίως στο βρεγμένο. Κάθε φορά που έχει βρέξει, καταστρέφει το Σαββατοκύριακο της Ferrari. O δεύτερος λόγος είναι η δύναμή του στον αγώνα και ότι δεν κάνει λάθη όπως ο Σεμπάστιαν, ειδικότερα στην εκκίνηση. Και ο τρίτος, είναι ότι επωφελείται από τη φανταστική συνεργασία του με τον Βάλτερι Μπότας. Με την υποστήριξή του, τα έκανε όλα σωστά στη Μόντσα».

Για το γεγονός ότι η Mercedes είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα:

«Κανένας δεν μπορεί να πει, ότι ο Λιούις βρίσκεται μπροστά, επειδή είναι η Mercedes αισθητά καλύτερη. Είναι εκεί, επειδή αυτός και η ομάδα της Mercedes πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις».

Για την πορεία της Ferrari φέτος αλλά και πως αναμένεται να διαμορφθεί η συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Η διαφορά των 30 βαθμών δεν επιτρέπει νέες μάχες μεταξύ των δικών της οδηγών ούτε λάθη του Φέτελ ή στη στρατηγική του αγώνα. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, εναντίον ποίων αγωνίζονται. Σίγουρα όχι μεταξύ τους, αλλά ξεκάθαρα εναντίον του Λιούις, του Βάλτερι και της Mercedes».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ