Ολυμπιακός: Γιατί είναι κομβικό το παιχνίδι με την Μπρέσια…

Ολυμπιακός: Γιατί είναι κομβικό το παιχνίδι με την Μπρέσια…

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπρέσια στον Πειραιά και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τη Ραντνίτσκι στη Σερβία την περασμένη αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπρέσια στον Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης (19:15, ΕΡΤ 3) στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Champions League και θέλει να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Οι ερυθρόλευκοι την προηγούμενη αγωνιστική είχαν ηττηθεί από την Ραντνίτσκι στη Σερβία για δεύτερη φορά στη διοργάνωση, με αποτέλεσμα η νίκη στο αποψινό ματς να αποτελεί μονόδρομο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, προκειμένου να μείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Η ήττα στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας από τη Ραντνίτσκι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εκτός προγράμματος για τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι είδαν τη Φερενστβάρος να τους πιάνει στους 16 βαθμούς και την πρωτοπόρο Μπρέσια να ξεφεύγει τέσσερις βαθμούς παραπάνω. Αλλά με το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξάγεται σήμερα ο Ολυμπιακός μπορεί να μειώσει τη διαφορά και πάλι και να μπει γερά στο «κόλπο» της πρωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως με έξι αγωνιστικές να απομένουν ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παρουσία του στο Final 8 αλλά και ιδανικά να «καλύψει» και την ήττα με 8-7 από την Μπρέσια στη Λομβαρδία στις 21 Δεκεμβρίου, για να έχει το πλεονέκτημα σε πιθανή ισοπαλία.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού
1.Μπρέσια 20
2.Ολυμπιακός 16
3.Φερεντσβάρος 16
4.Νόβι Μπέογκραντ 11
——————–
5.Μπαρτσελονέτα 11
6.Ραντνίτσκι 7
7.Γιαντράν 6
8.Ντιναμό Τιφλίδας 0

Η επόμενη αγωνιστική
9η – 9 Φεβρουαρίου
Ραντνίτσκι – Μπαρτσελονέτα
Γιαντράν Σπλιτ – Φερεντσβάρος
Ολυμπιακός-Μπρέσια (8 Φεβρουαρίου)
Νόβι Μπέογκραντ – Ντιναμό Τιφλίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ