Απόλλων Σμύρνης – Μεντιτεράνι 9-10: «Λύγισε» στο φινάλε…

Απόλλων Σμύρνης – Μεντιτεράνι 9-10: «Λύγισε» στο φινάλε…

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε τρομερή μάχη στον δεύτερο αγώνα του στον δικό του Όμιλο (Δ') των προκριματικών του Euro Cup στη Βαρκελώνη, απέναντι στην οικοδέσποινα Μεντιτεράνι, αλλά στο τέλος «λύγισε» με 9-10 και η υπόθεση - πρόκριση στον επόμενο γύρο δυσκόλεψε πολύ (έχει δύο ήττες).

Δυσκολεύει πολύ η προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης να περάσει στη Β΄ προκριματική φάση του Euro Cup ανδρών στην υδατοσφαίριση, μετά την αποψινή ήττα του με 9-10 από τη γηπεδούχο Μεντιτεράνι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α΄ προκριματικής φάσης, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Οπως και στο χθεσινό (13/10) παιχνίδι με τη Βαζούτας, η «αμφίβια ταξιαρχία» είχε ένα «νεκρό» διάστημα στην τρίτη περίοδο, όπου η ισπανική ομάδα πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ και προηγήθηκε 8-5, με τους παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη να χάνουν στο διάστημα αυτό τρεις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: Το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη, με αποδείξεις! (pics+vids)

Ο Απόλλωνας δεν τα παράτησε, εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ποινές που χρεώθηκαν οι γηπεδούχοι (έχασαν συνολικά πέντε παίκτες, εκ των οποίων ο Κορές είχε αποβληθεί με αντικατάσταση στην πρώτη φάση του αγώνα!) και ισοφάρισε 9-9 με τον Χονδροκούκη, 1’29» πριν τη λήξη. Ο Τόρες, όμως, αξιοποίησε την αποβολή με αντικατάσταση του Σολανάκη και στα 50″ χάρισε τη νίκη στη Μεντιτεράνι.

Αύριο Σάββατο (15/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή αγωνιστική. Οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν στις 10:30 το πρωί το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση, κόντρα στην ιταλική Τριέστε, ενώ στις 6:30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, τον Ερυθρό Αστέρα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης): 3-3, 1-1, 2-4, 3-2

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 2, Δίπλαρος, Μπραϊμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 1, Καβουσανός

** Στα άλλα σημερινά ματς του 4ου ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 11-8 την Τριέστε και διπλασίασε τις νίκες του, όπως και η Βαζούτας, που συνέτριψε 26-5 την αδύναμη Κόζιτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ