Βάμος στο «10»: «Να κερδίσουμε και πάλι το νταμπλ, ανυπομονώ για τους φιλάθλους μας»

Βάμος στο «10»: «Να κερδίσουμε και πάλι το νταμπλ, ανυπομονώ για τους φιλάθλους μας»

Όλα όσα δήλωσε στο «10» ο νέος περιφερειακός του Ολυμπιακού, Μάρτον Βάμος, στο πλαίσιο της media day της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρόλευκων».

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Μάρτον Βάμος, μίλησε στο «10» ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ούγγρος περιφερειακός, που υπέγραψε με τους νταμπλούχους Ελλάδος τον περασμένο Αύγουστο, αποκάλυψε πως το «φλερτ» με τον Ολυμπιακό υπήρχε εδώ και καιρό, μίλησε για την παραμονή του στη χώρας μας και φυσικά για τους στόχους των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Σπανούλης vs Σπανούλης! Η μεγάλη «αναμέτρηση» έχει ήδη ξεκινήσει…

Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά μακριά από την Ουγγαρία. Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις, είχες αγωνία;

Ήμουν ενθουσιασμένος κυρίως. Είμαι 30 χρονών και ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός κι εγώ πάντα θέλαμε να συνεργαστούμε, πριν από πέντε χρόνια ήταν η πρώτη φορά που επικοινωνήσαμε, αλλά αυτή ήταν η χρονιά που θεώρησα σωστό για εμένα να φύγω στο εξωτερικό. Είναι αρκετά συναρπαστικό να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, καινούριες νοοτροπίες και να ζεις μακριά από τη χώρα σου.

Πως νιώθεις στην Ελλάδα, έχεις προσαρμοστεί;

Νιώθω πολύ ωραία. Μου αρέσει η κουλτούρα των ανθρώπων, ο καιρός, μου αρέσει επίσης το φαγητό. Λατρεύω τη θάλασσα. Στην Ουγγαρία δεν έχουμε θάλασσα και αυτό για εμένα είναι καταπληκτικό, οπότε από την αρχή κατάλαβα πως είναι ένα πολύ ωραίο μέρος και το ευχαριστιέμαι πολύ.

Πριν πεις το «ναι» γνώριζες τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του;

Ναι φυσικά, ο Γιάννης (Φουντούλης) ήταν συμπαίκτης μου για δύο χρόνια και μου είπε πολλά πράγματα πριν έρθω εδώ. Ξέρω πως έχουμε εξαιρετικούς και φημισμένους οπαδούς και ανυπομονώ να έρθουν στα παιχνίδια μας και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα, γιατί πάντα το έβλεπα σαν αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά και να κάνουμε στο τέλος τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Οι στόχοι για φέτος είναι η διατήρηση των τίτλων στην Ελλάδα και να προχωρήσετε και πάλι στην Ευρώπη;

Ναι, πρώτα από όλα, αυτό που μου είπαν όλοι είναι πως πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και του κύπελλο. Αυτό είναι το minimum, όπως επίσης βασικός μας στόχος είναι και να πάμε στο Final-8 του Champions League. Είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε, έχουμε σπουδαία ομάδα, πολύ καλό επιτελείο και αυτό είναι το πρώτο βήμα. Να είμαστε εκεί και αν είμαστε εκεί είναι μικρές οι λεπτομέρειες που στο τέλος θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις αλλά θα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσουμε τον στόχο μας και να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ