Προ Ρέκο – Βουλιαγμένη 14-7: Υποτάχθηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

Προ Ρέκο – Βουλιαγμένη 14-7: Υποτάχθηκε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Προ Ρέκο που πήρε τη νίκη με 14-7 για την 4η αγωνιστική του Α' ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Φυσιολογική ήττα με 14-7 γνώρισε η Βουλιαγμένη στη Γένοβα από την Προ Ρέκο, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης των ανδρών. Ο ΝΟΒ δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης, σε ένα ματς από το οποίο πάντως δεν προσδοκούσε βαθμολογικό όφελος.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς επικεντρώνεται πλέον στο κρίσιμο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Γιάντραν Σπλιτ, στις 10 Ιανουαρίου στην Αθήνα, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό αν το συγκρότημα των νοτίων προαστίων θα μπορέσει να διεκδικήσει πρόκριση στο final-8.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Το Μουντιάλ της ζωής του – Το απίστευτο 6/7, τα «στοιχειωμένα» ρεκόρ που έσπασε και η απόδειξη ότι είναι GOAT (vids, pics)

Το αποψινό ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η ιταλική ομάδα επέβαλε απ΄το ξεκίνημα την ανωτερότητά της. Με τέσσερα αναπάντητα γκολ μέσα σε λίγο περισσότερο από δύο λεπτά στην πρώτη περίοδο, η Προ Ρέκο απέκτησε σημαντικό προβάδισμα (5-1) και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Η Βουλιαγμένη δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί αμυντικά και η διαφορά αυξήθηκε στα έξι γκολ (8-2), ήδη από τις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι… κατέβασαν στροφές επιθετικά, αλλά ο ΝΟΒ πέτυχε μόλις δύο γκολ και δεν μπόρεσε να «μαζέψει» το σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την πρώτη περίοδο, ο Βουγιασίνοβιτς χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον 20χρονο Μάνο Ανδρεάδη, αντί του Παναγιώτη Τζωρτζάτου.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 2-0, 1-2

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Φιλιόλι, Γιάνγκερ 2, Κανέλα 1, Ιόκι Γκράτα 2, Ετσενίκε 2, Ιβοβιτς 2, Βελότο, Αϊκάρντι 1, Χάλοκ 2, Νέγκρι

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ